3 Lig Temsilcisi Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü 2021-2022 yeni sezonun transferlerini açıkladı. Siirtspor Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat basın açıklamasıyla gerçekleştirdikleri transferleri kamuoyuna açıkladı.

İç Transferde toplamda 8 futbolcu ile anlaştıklarını, dış transferde ise 7 futbolcu ile anlaşmaya vardıklarını açıklayan Başkan Hıfzullah Canpolat; “Herkesin merakla beklediği transferler ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Netleştirdiğimiz iç transferle ilgili kaleci Ahmet Taş, Orta Saha oyuncusu Mehmet Aslan, defansta oynayan stoper Bartu Baladın, Ön Libero Burak Sarı, Enis Gül, Sol Bek Barış Turan, Forvet Ahmet Güven ile tekrar anlaştıklarını duyurdu.

Başkan Canpolat; “Dış transferde; netlik kazanan transferler açıkladı.  
Stoper olarak Kadir Ören Tepe Çatalca Spordan transfer edildi.  
Celal Aras genel olarak hepinizin yakından tanıdığı stoper Batman Petrolspor’da oynamış en son Mamakspor’da oynamış tecrübeli bir oyuncudur.
Koray Kurt Stoper oynuyor, Edirnespor’dan transfer edildi.
Orta sahada Antalyaspor’da profesyonel olmuş Hamdi Tufan Yılmaz ile anlaştık.
Manisa Spordan genç ve deneyimli futbolcu forvet mevkiinde oynayan Oğuzhan Palaz,
Ceyhanspor’da çıkış yapan genç futbolcu Ahmet Can Genç Sağ açık ve Ceyhan Sporda tecrübeli ve deneyimli aynı zamanda sağ-sol açık oynayan, Okan Saymaz ile anlaşmış bulunmaktayız. Yaptığımız transferlerin dışında konuştuğumuz 3 isim daha bulunmaktadır. Gelişmeler netlik kazandığı takdirde kamuoyuna açıklayacaz.  Transfer çalışmalarını devam ettiğini belirten Başkan Canpolat; “Sevgili taraftarlarımız an önce belirttiğim gibi kendi sosyal hesaplarımız ve aynı zamanda yeni kurduğumuz resmi internet web sitemizin dışında yapılan haberlere itibar edilmemesini özellikle istirham ediyorum. Bu kapsamda Kulübümüze destek veren herkese teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı