Bugün akşam saatlerinde Batman’a gelen Petrolspor'un yeni Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, Medya Spor 72'e özel açıklamalarda bulundu.

İLK AÇIKLAMAYI MEDYA SPOR 72'E YAPTI...
Petrolspor'un çiçeği burnunda yeni teknik adamı Zafer Hızarcı, havalimanında Medya Spor 72 ekibi tarafından karşılanarak özel açıklamalarda bulundu. Hızarcı, "Bizim için işimizin önemi çok değerli. O yüzden ülkemizin neresi olursa olsun her yerinde çalışırız yeter ki işimizi yapalım. İşimize aşık olan insanlarız bizler hedefi olan insanlarız. Batman halkına da önceki yıllardan daha iyi, daha güzel istedikleri Batman Petrolspor’u inşallah bu yıl gösterecez ve hep birlikte başaracağız" diye konuştu. 
"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"
Petrolspor'a başarılı olmak için geldiğini ifade eden Zafer Hızarcı, "Tabiki her zaman hedef vardır. Hedefe koşmak lazım. Onun için çok doğruları bir araya getirerek çalışarak bunu başarırız ve bugüne kadar hayatımda yaptığım işimde çok değerli ve önemli işler yaptık. Devamında Batman Petrolspor’da yerine getirecez. Öncelikle adanmış ve aydınlanmış insanları bulmamız lazım ve onun yanında da bloklar arası oyuncu özelliklerini çok doğru belirlememiz lazım. Neyle neyi bir araya getirerek kariyer edinmeye muhtaç oyuncuları bulup doğru işler yaparak inanın başarmak zor değil. Ben bunu çalıştığım üst liglerde de Süper Lig şampiyonluğu yaşayarak Süper Lige çıkma başarısı göstermiş biri olarak bunlar çalışarak doğruları bir araya getirerek yapamayacağımız hiç bir şey yok. Tabiki hayatın belirli zaman dilimlerinde iyiler ve kötüler yayılmıştır. Ama iyi ve kötüyü ne zaman karşımıza çıkacağını bilemeyiz. İyinin de kötünün de olduğu her zaman her yerde desteği esirgemesinler. Çünkü direnerek yanlışa karşı direnerek doğruyu meydana getirmek zorundayız o yüzden hep birlikte başaracaz" dedi.

Kaynak: Batman medya gazetesi