Türkiye A Milli Takım Euro 2020’de ikinci karşılaşmasına çıkıyor.  A Grup ikinci maçında Türkiye ile Galler karşı karşıya geliyor. Türkiye, Galler maçı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) A Grubu ikinci maçında 16 Haziran bugün saat 19.00’da Azerbaycan'ın başkenti Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Türkiye - Galler Maçı CANLI YAYIN LİNK! Karşılaşmayı canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Türkiye, Galler Son Durum

A Grup ikinci maçlar öncesinde puan tablosunda İtalya 3 puanla lider olarak bulunuyor, Galler ve İsviçre 1' puanda. Türkiye'nin ise puanı bulunmuyor.

Türkiye Galler karşılaşmasını 32 bin taraftarın tribünden izlemesi bekleniyor.

A Grubu'nda günün diğer karşılaşması ise İtalya ile İsviçre Saat 22.00'de Roma Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

EURO 2020 MİLLİ MAÇ İZLE TÜRKİYE GALLER MAÇI CANLI İZLE

Türkiye – Galler karşılaşması Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası ikinci maçı, bu akşam 16 Haziran 2021 Çarşamba saat 19.00’da oynanacak. Mücadeleyi trt 1 ekranlarından canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak canlı ekrana ulaşabilirsiniz.

EURO 2020 Türkiye Galler maçı canlı yayın linki

Türkiye – Galler karşılaşması Azerbaycan'ın başkenti Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’de başlayacak mücadeleyi bu linkten izleyebilirsiniz.

TÜRKİYE – GALLER MAÇI HAKEMİ KİM?

Karşılaşmanın hakemi Portekizli hakem Artur Dias yönetecek.

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL İLK 11’LERİ

Türkiye
Uğurcan, Zeki, Kaan, Çağlar, Umut, Okay, Ozan, Hakan, Cengiz, Kenan, Burak

Galler
Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Davies, Allen, Morrell, Ramsey, Bale, James, Moore