Danimarka ile Belçika Euro 2020’de ikinci karşılaşmasına çıkıyor.  B Grup ikinci maçında Danimarka ile Belçika karşı karşıya geliyor. Danimarka Belçika maçı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) B Grubu ikinci maçında 17 Haziran bugün saat 19.00’da Parken Stadı’nda oynanacak. Danimarka – Belçika Maçı CANLI YAYIN LİNK! Karşılaşmayı canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Danimarka Belçika: Son Durum

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 ilk maçında Danimarka kendi evinde Finlandiya'ya 1-0 mağlup olup hayal kırıklığı yaratmıştı. Taraftarına teselli vermek için Belçika'ya karşı galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan Danimarka ikinci maçtan 3 puanla ayrılmanın hesabını yapıyor. Belçika ise, EURO 2020'ye büyük bir avantajla başladı. Grubun güçlü ekiplerinden Rusya'yı 3-0'lık farklı bir skorla deviren Belçika bu moralle Danimarka karşısına çıkıp sahadan galibiyetle ayrılıp puanını 6'ya çıkarmanın hesabını yapıyor. Bu dev karşılaşmanın bütün detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

EURO 2020 MAÇ İZLE DANİMARKA BELÇİKA MAÇI CANLI İZLE

Danimarka – Belçika karşılaşması Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası ikinci maçı, bu akşam 17 Haziran 2021 Perşembe saat 19.00’da oynanacak. Mücadeleyi trt 1 ekranlarından canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak canlı ekrana ulaşabilirsiniz.

EURO 2020 Danimarka Belçika maçı canlı yayın linki

Danimarka – Belçika karşılaşması Parken Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’de başlayacak mücadeleyi bu linkten izleyebilirsiniz.

DANİMARKA – BELÇİKA MAÇININ HAKEMİ KİM?

Bu önemli karşılaşmayı tecrübeli hakem B.Kuipers yönetecek.

DANİMARKA İLE BELÇİKA MUHTEMEL İLK 11’LERİ

Danimarka: Schmeichel, Mehle, Kjaer, Christensen, Wass, M.Jensen, Hojbjerg, Delaney, Poulsen, Wind, Braithwaite

Belçika: Courtois, Alderweireld, Boyata, Vertonghen, Castagne, Dendoncker, Tielemans, T.Hazard, Mertens, Lukaku, Carrasco

DANİMARKA – BELÇİKA CANLI İZLE