Hırvatistan ile Çekya Euro 2020’de 2'inci karşılaşmasına çıkıyor.  D Grup ikinci maçında Hırvatistan ile Çekya karşı karşıya geliyor. Hırvatistan Çekya maçı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) D Grubu ikinci maçında 18 Haziran bu akşam saat 19.00’da Hampden Park Stadı’nda oynanacak. Hırvatistan – Çekya Maçı CANLI YAYIN LİNK! Karşılaşmayı canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Hırvatistan Çekya: Son Durum

Avrupa Şampiyonası EURO 2020 D Grubu'nda Hırvatistan ile Çekya karşı karşıya geliyor. Grubun ilk mücadelesinde Hırvatlar İngiltere'ye 1-0 mağlup olup EURO 2020'ye puansız başladılar. Son 16 turuna kalabilmesi için mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan Hırvatistan 3 puan almanın hesabını yapıyor. Öte yandan Çekya, ilk maçta grubun bir diğer güçlü ekiplerinden İskoçya'yı 2-0 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazmayı başardılar. Oldukça önem kazanan karşılaşma saat 19.00'da Hampden Park Stadı’nda oynanacak.

EURO 2020 MAÇ İZLE HIRVATİSTAN ÇEKYA MAÇI CANLI İZLE

Hırvatistan – Çekya karşılaşması Euro 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası ikinci maçı, bu akşam 18 Haziran 2021 Cuma günü saat 19.00’da oynanacak. Mücadeleyi trt 1 ekranlarından canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak canlı ekrana ulaşabilirsiniz.

EURO 2020 Hırvatistan Çekya maçı canlı yayın linki

Hırvatistan – Çekya karşılaşması Hampden ParkStadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’de başlayacak mücadeleyi bu linkten izleyebilirsiniz.

HIRVATİSTAN – ÇEKYA MAÇININ HAKEMİ KİM?

Hırvatistan ile Çekya arasında oynanacak ikinci karşılaşma maçını tecrübeli hakem C.Cerro yönetecek

HIRVATİSTAN İLE ÇEKYA MUHTEMEL İLK 11’LERİ

Hırvatistan: Livakovic, Vida, Vrsaljko, Caleta-Car, Gvardiol, Brozovic, Kovacic, Kramaric, Perisic, Modric, Rebic.

Çekya: Vaclik, Kalas, Boril, Celutska, Coufal, Masopust, Soucek, Jankto, Kral, Darida, Schick.

HIRVATİSTAN – ÇEKYA CANLI İZLE