İspanya Polonya maçı canlı izle TRT 1 4K Spor HD EURO2020 canlı maç izle şifresiz bedava jestyayın justin tv idman donmadan kesintisiz yayın Spain Poland live stream watch bein sport linki. EURO 2020’nin en önemli maçlarından biri. İspanya ile Polonya karşı karşıya geliyor. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak. İspanya, EURO 2020’ye beraberlikle başladı. E Grubu ilk maçında İsveç ile karşı karşıya gelen İspanya, rakibi ile 0-0 berabere kaldı. EURO 2020’nin zorlu gruplarından biri olan E Grubu’nda İspanya, İsveç, Slovakya ve Polonya yer alıyor.

İspanya Polonya maçı canlı izle

EURO 2020 E grubu maçında İspanya ile Polonya mücadele edecek. Polonya ilk maçında Slovakya’ya 2-1 kaybederken İspanya ise, ilk maçında İsveç ile 0-0 berabere kaldı.

İspanya Polonya muhtemel 11'ler

İspanya: Simon, Azpilicueta, Laporte, Pau Torres, Alba, Llorente, Rodri, Pedri, Moreno, Torres, Morata

Polonya: Szczesny, Bereszynski, Glik, Bednarek, Jozwiak, Moder, Linetty, Rybus, Klich, Zielinski, Lewandowski

İSPANYA POLONYA MAÇI HAKEMİ KİM?

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 E Grubu 2. hafta mücadelesinde İspanya ile Polonya karşı karşıya geliyor. Estadio Olimpico de Sevilla Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 22.00’da başlayacak. Mücadeleyi tecrübeli hakem D.Orsato yönetecek. İspanya- Polonya canlı yayın maçı TRT 1’den yayınlanacak.

PORTEKİZ ALMANYA MAÇI CANLI, TIKLA