Portekiz Almanya reklamsız TRT 1 canlı yayın, Kesintisiz TRT 1 Portekiz Almanya izle, Portekiz Almanya maçı izle, Portekiz Almanya link izle, PORTUGAL GERMANY TRT 1 link, TRT Portekiz Almanya canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. EURO 2020 ikinci haftasında oynanacak olan Portekiz Almanya maçı TRT 1’den canlı yayınlanmaktadır. İşte Portekiz Almanya izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(19.06.2021) Portekiz Almanya TRT 1 CANLI izle! UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 F Grubu 2. haftasında İngiltere ile İskoçya karşı karşıya geliyor. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

PORTEKİZ ALMANYA MAÇI CANLI, TIKLA

Portekiz – Almanya maçı 19 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. TRT 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

TIKLA, PORTEKİZ ALMANYA MAÇINI CANLI DİNLE

Portekiz ile Almanya arasındaki zorlu EURO 2020 F Grubu ikinci hafta mücadelesi TRT Radyo 1’den canlı olarak dinlenilebilmektedir.

TRT Radyo 1’in büyük illerdeki frekansları şu şekildedir: 95.6 İstanbul; 93.3 Ankara; 94.7 İzmir; 87.9 Bursa; 105.1 Adana. Tüm frekanslara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

PORTEKİZ ALMANYA MAÇI HAKEMİ KİM?

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 F Grubu 2. hafta mücadelesinde Portekiz ile Almanya karşı karşıya geliyor. Allianz Arena Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi tecrübeli hakem A.Taylor yönetecek. Portekiz- Almanya canlı yayın maçı TRT 1’den yayınlanacak.

PORTEKİZ – ALMANYA: SON DURUM

EURO 2020 F Grubu ikinci karşılaşmasında iki dev takım karşı karşıya geliyor. Avrupa Şampiyonasında son 16 turuna ismini yazdırmak isteyen Portekiz ile Almanya büyük bir mücadele örneği sergiliyorlar. F Grubu birinci karşılaşmasında Portekiz Macaristan'ı 3-0'lık net bir skorla devirip 3 puanı hanesine yazdırdı. Ronaldo'lu Portekiz ikinci maç olan Almanlar karşısında galibiyetle ayrılmanın planını yapıyorlar. Almanlar ise ilk maçta Hummels'in kendi kalesine attığı golle Fransa'ya 1-0 mağlup olmuşlardı. Panzerler ikinci haftada Portekiz karşısında galibiyetle ayrılıp 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Her iki takım da sahadan galibiyetle ayrılıp adını son 16 turuna yazdırmanın peşinde. Bu dev karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve anlık bir şekilde haberimizde takip edebilirsiniz.

Portekiz – Almanya muhtemel 11'ler

Portekiz: Patricio, Semedo, Ruben Dias, Pepe, Guerreiro, Danilo, Carvalhoi Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo

Almanya: Neuer, Ginter, Hummels, Rüdiger, Kimmich, Kroos, Gosens, İlkay, Havertz, Müller, Gnabry