İtalya Galler maçı canlı izle TRT Spor 4K Spor HD EURO2020 canlı maç izle şifresiz bedava jestyayın justin tv idman donmadan kesintisiz yayın İtalya Galler live stream watch bein sport linki. EURO 2020’nin önemli maçlarından biri. İtalya ile Galler karşı karşıya geliyor. Mücadele saat 19.00’de başlayacak ve TRT Spor kanalından canlı yayınlanacak. İtalya, EURO 2020'nin ikinci maçında da galibiyetle ayrıldı. A Grubu ikinci maçında İsviçre ile karşı karşıya gelen İtalya, rakibini 3-0 mağlup etti. EURO 2020’nin zorlu gruplarından biri olan A Grubu’nda İtalya, Galler, İsviçre ve Türkiye yer alıyor.

İtalya Galler maçı tıkla canlı izle

EURO 2020 A grubu maçında İtalya ile Galler mücadele edecek. İtalya ikinci maçında İsviçre'yi 3-0 mağlup ederken Galler ise, ikinci maçında Türkiye'yi 2-0 mağlup etmesini bildi.

İtalya Galler muhtemel 11’ler

İtalya: Donnarumma, Di Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Spinazzola, Barella, Jorginho, Locatelli, Berardi, İnsigne, İmmobile

Galler: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Davies, Ampadu, Allen, Bale, Ramsey, James, Moore

İTALYA GALLER MAÇI HAKEMİ KİM?

EURO 2020 A Grubu üçüncü hafta İtalya Galler mücadelesini Rumen hakem O.Hategan yönetecek. Bu zorlu karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. İtalya - Galler canlı yayın maçı TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

İTALYA GALLER MAÇI CANLI, TIKLA

A Milli Takımımız Türkiye’nin yer aldığı A Grubu’nda kupanın ev sahiplerinden İtalya, Galler’i de grubun son maçında karşılaşacak.

İTALYA – GALLER: SON DURUM

EURO 2020 A Grubu'nun son maçında İtalya ile Galler karşı karşıya geliyor. EURO 2020'nin açılış maçında Türkiye'yi 3-0 mağlup edip ardından aynı skorla İsviçre'yi de mağlup eden İtalya grubun son karşılaşmasında Galler ile karşılaşıyor. Son maçını da kazanıp puanını 9'a yükseltmek isteyen İtalyan'lar son 16 turuna lider olarak girmek istiyor. Galler ise, ilk maçta İsviçre ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Türkiye'yi 2-0'lık skorla devirip son 16 turuna yükselmek için önemli bir avantaj elde etti. Bu önemli karşılaşmanın bütün detayları maç saatinde haberimizde olacak. Mücadele saat 19.00'da başlayacak.