Makedonya Hollanda reklamsız trt 1 canlı yayın, Kesintisiz trt 1 Makedonya Hollanda izle, Makedonya Hollanda maçı izle, Makedonya Hollanda link izle, MAKEDONYA HOLLANDA TRT 1 link, TRT Makedonya Hollanda canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. EURO 2020'nin 3. haftasında oynanacak olan kritik Makedonya Hollanda maçı TRT 1’den canlı yayınlanmaktadır. İşte Makedonya Hollanda izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(21.06.2021) Makedonya Hollanda TRT 1 CANLI izle! UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020'nin 3. haftasında Makedonya ile Hollanda karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız.İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

MAKEDONYA HOLLANDA MAÇI CANLI, TIKLA

Makedonya – Hollanda maçı 21 Haziran Pazartesi günü saat 19.00’da başlayacak. TRT 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

KUZEY MAKEDONYA HOLLANDA MAÇI HAKEMİ KİM?

EURO 2020 3. hafta mücadelesinde Kuzey Makedonya ile Hollanda karşı karşıya geliyor. Juhan Cruijff Arena Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem I.Kovacs yönetecek. Kovacs'ın yardımcılıklarını I.Marinescu ve M.Artene yapacak. Maçın VAR hakemi ise M.Di Bello oldu. Makedonya- Hollanda canlı yayın maçı TRT 1'den yayınlanacak.

MAKEDONYA – HOLLANDA: SON DURUM

EURO 2020'ye fırtına gibi başlayan Hollanda Avrupa Şampiyonası'nda Ukrayna'yı 3-2 mağlup ederek 3 puanla başladı. Ardından Avusturya'yı 2-0 mağlup eden Hollanda puanını 6'ya yükselterek adını son 16 turuna yazdırmayı garantiledi. Makedonya ise turnuvaya umduğu gibi başlamadı. Avusturya'ya 3-1'lik bir skorla kaybeden Makedonya ardından Ukrayna'ya 2-1 mağlup oldu.

MAKEDONYA - HOLLANDA MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Kuzey Makedonya: Dimitrievski; Ristovski, Velkovski, Musliu; Trajkovski, Ademi, Churlinov, Bardhi, Alioski; Elmas, Pandev

Hollanda: Stekelenburg; De Vrij, De Ligt, Ake; Dumfries, Gravenberch, F. De Jong, Wijnaldum, Wijndal; L. De Jong, Depay