Çekya İngiltere reklamsız trt 1 canlı yayın, Kesintisiz trt 1 Çekya İngiltere izle, Çekya İngiltere maçı izle, Çekya İngiltere link izle, ÇEKYA İNGİLTERE TRT 1 link, TRT Çekya İngiltere canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. EURO 2020’nin 3. haftasında oynanacak olan kritik Çekya İngiltere maçı TRT 1’den canlı yayınlanmaktadır. İşte Çekya İngiltere izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(22.06.2021) Çekya İngiltere TRT 1 CANLI izle! UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020’nin 3. haftasında Çekya ile İngiltere karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız.İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

ÇEKYA İNGİLTERE MAÇI CANLI, TIKLA

Çekya – İngiltere EURO 2020 3.Hafta maçı 22 Haziran Salı günü saat 22.00’de başlayacak. TRT 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

ÇEKYA İNGİLTERE MAÇI HAKEMİ KİM?

EURO 2020 3. hafta mücadelesinde Çekya ile İngiltere karşı karşıya geliyor. Wembley Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 22.00’de başlayacak. Mücadeleyi hakem A.Dias yönetecek. Dias'ın yardımcılıklarını R.Tavares ve P.Soares yapacak. Maçın VAR hakemi ise J.Pinheiro oldu. Çekya- İngiltere canlı yayın maçı TRT 1’den yayınlanacak.

ÇEKYA – İNGİLTERE: SON DURUM

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 D Grubu 3.Hafta karşılaşmasında aynı punalara sahip Çekya ile İngiltere karşı karşıya geliyor. İngiltere EURO 2020'nin 2.Haftasında İskoçya ile 0-0 berabere kalarak gruptaki puanı 4 bulunuyor. Çekya ise, ikinci haftada grubun zorlu ekiplerinden Hırvatistan ile 1-1 berabere ayrıldı ve 4 puanla lider durumda bulunuyor. Bu zorlu mücadele saat 22.00'da başlayacak her iki takımda son 16 Turuna kalmak için kozlarını paylaşacak.

ÇEKYA – İNGİLTERE MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Çekya: Vaclik, Coufal, Celustka, Kalas, Boril, Soucek, Holes, Masopust, Darida, Jankto, Schick.

İngiltere: Pickford, James, Stones, Mings, Chilwell, Phillips, Rice, Grealish, Mount, Sterling, Kane.