Hırvatistan İskoçya reklamsız trt spor canlı yayın, Kesintisiz trt spor Hırvatistan İskoçya izle, Hırvatistan İskoçya maçı izle, Hırvatistan İskoçya link izle, HIRVATİSTAN İSKOÇYA TRT SPOR link, TRT Hırvatistan İskoçya canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. EURO 2020’nin 3. haftasında oynanacak olan zorlu Hırvatistan İskoçya maçı TRT SPOR’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Hırvatistan İskoçya izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(22.06.2021) Hırvatistan İskoçya TRT SPOR CANLI izle! UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020’nin 3. haftasında Hırvatistan ile İskoçya karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız.İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

HIRVATİSTAN İSKOÇYA MAÇI CANLI, TIKLA

Hırvatistan – İskoçya maçı 22 Haziran Salı günü saat 22.00’de başlayacak. TRT SPOR’dan naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

HIRVATİSTAN İSKOÇYA MAÇINI HANGİ HAKEM YÖNETECEK?

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 D Grubu son hafta mücadelesinde Hırvatistan ile İskoçya karşı karşıya geliyor. Hampden Park Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 22.00’de başlayacak. Mücadeleyi tecrübeli hakem F.Rapallini yönetecek. Maçın VAR hakemi ise A.Hernandez oldu. Hırvatistan- İskoçya canlı yayın maçı TRT Spor’dan yayınlanacak.

HIRVATİSTAN – İSKOÇYA: SON DURUM

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 D Grubu son maçında Hırvatistan ile İskoçya kozlarını paylaşacak. Her iki takımda 1 puana sahip ve son 16 turuna kalmak için sahaya galibiyet için çıkacaklar. D Grubu'nda Hırvatlar 1 puanla 3'üncü sırada yer alırken, İskoçlarda aynı puana sahip son sırada yer alıyor.

HIRVATİSTAN – İSKOÇYA MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Hırvatistan: Livakovic, Vrsaljko, Lovren, Vida, Gvardiol, Modric, Brozovic, Kovacic, Ivanusec, Perisic, Petkovic.

İskoçya: Marshall, McTominay, Hanley, Tierney, O’Donnell, Armstrong, McGregor, McGinn, Robertson, Dykes, Adams.