Portekiz Fransa reklamsız trt 1 canlı yayın, Kesintisiz trt 1 Portekiz Fransa izle, Portekiz Fransa maçı izle, Portekiz Fransa link izle, PORTUGAL FRANCE TRT 1 link, TRT 1 Portekiz Fransa canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. EURO 2020 F Grubunun son haftasında oynanacak olan dev karşılaşma Portekiz Fransa maçı TRT 1’den canlı yayınlanmaktadır. İşte Portekiz Fransa izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(23.06.2021) Portekiz Fransa TRT 1 CANLI izle! UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020’nin 3. haftasında Portekiz ile Fransa karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız.İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

PORTEKİZ – FRANSA: SON DURUM

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 F Grubu son karşılaşmasında Portekiz ile Fransa karşı karşıya geliyor. Grubun en zorlu karşılaşması olan Portekiz ile Fransa 3 puan için sahada mücadele verecekler. Grupta 4 puanla lider durumda olan Fransa diğer yandan 3 puanla üçüncü sırada olan Portekiz. Bu zorlu karşılaşma kıyasıya bir mücadele örneğine sahne olacak.

PORTEKİZ FRANSA MAÇINI HANGİ HAKEM YÖNETECEK?

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 F Grubu son haftasında Portekiz ile Fransa karşı karşıya geliyor. Puskas Arena Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 22.00’de başlayacak. Mücadeleyi deneyimli hakem Mateu Lahoz yönetecek. Maçın VAR hakemi ise A.Hernandez oldu. Portekiz- Fransa canlı yayın maçı TRT 1’den yayınlanacak.

PORTEKİZ FRANSA MAÇI CANLI, TIKLA

Portekiz – Fransa maçı 23 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’de başlayacak. TRT 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

PORTEKİZ – FRANSA MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Portekiz: Patricio, Semedo, Pepe, Dias, Guerreiro, Danilo, Carvalho, Bruno Fernandes, Jota, Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo

Fransa: LLoris - Koundé, Varane, Kimpembe, Hernandez, Kante, Pogba, Tolisso, Griezmann, Mbappe, Benzema