Galler Danimarka reklamsız trt 1 canlı yayın, Kesintisiz trt 1 Galler Danimarka izle, Galler Danimarka maçı izle, Galler Danimarka link izle, GALLER DANİMARKA TRT 1 link, TRT 1 Galler Danimarka canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. EURO 2020 son 16 turu oynanacak olan dev karşılaşma Galler Danimarka maçı TRT 1’den canlı yayınlanmaktadır. İşte Galler Danimarka izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(26.06.2021) Galler Danimarka TRT 1 CANLI izle! UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 son 16 turunda Galler ile Danimarka karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız.İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

GALLER – DANİMARKA : SON DURUM

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 son 16 turunda Galler ile Danimarka karşı karşıya geliyor. Bu zorlu karşılaşma kıyasıya bir mücadele örneğine sahne olacak.

GALLER DANİMARKA MAÇINI HANGİ HAKEM YÖNETECEK?

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 son 16 turu karşılaşmasında Galler ile Danimarka karşı karşıya geliyor. Juhan Cruijff Arena Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi deneyimli hakem D.Siebert yönetecek. Maçın VAR hakemi ise D.Bankert oldu. Galler - Danimarka canlı yayın maçı TRT 1’den yayınlanacak.

GALLER DANİMARKA MAÇI CANLI, TIKLA

Galler – Danimarka maçı 26 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’de başlayacak. TRT 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

GALLER – GALLER MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Galler: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Davies, Morrell, Allen, Bale, Ramsey, James, Moore

Danimarka: Schmeichel, Mæhle, Vestergaard, Kjær, Christensen, Wass, Højbjerg, Delaney, Poulsen, Damsgaard, Braithwaite