Hollanda Çekya reklamsız trt 1 canlı yayın, Kesintisiz trt 1 Hollanda Çekya izle, Hollanda Çekya maçı izle, Hollanda Çekya link izle, HOLLANDA ÇEKYA TRT 1 link, TRT 1 Hollanda Çekya canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. EURO 2020 son 16 turu oynanacak olan dev karşılaşma Hollanda Çekya maçı TRT 1’den canlı yayınlanmaktadır. İşte Hollanda Çekya izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(27.06.2021) Hollanda Çekya TRT 1 CANLI izle! UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 son 16 turunda Hollanda ile Çekya karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız.İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

HOLLANDA – ÇEKYA : SON DURUM

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 son 16 turunda Hollanda ile Çekya karşı karşıya geliyor. Bu zorlu karşılaşma önemli bir mücadele örneğine sahne olacak.

HOLLANDA ÇEKYA MAÇINI HANGİ HAKEM YÖNETECEK?

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 son 16 turu karşılaşmasında Hollanda ile Çekya karşı karşıya geliyor. Puskas Arena Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi deneyimli hakem S.Karasev yönetecek. Maçın VAR hakemi ise S.Attwell oldu. Hollanda – Çekya canlı yayın maçı TRT 1’den yayınlanacak.

HOLLANDA ÇEKYA MAÇI CANLI, TIKLA

Hollanda – Çekya maçı 27 Haziran Pazar günü saat 19.00’de başlayacak. TRT 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

HOLLANDA – ÇEKYA MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Hollanda: Stekelenburg; De Vrij, Blind, De Ligt; Dumfries, De Jong, De Roon, Van Aanholt; Wijnaldum; Depay, Weghorst

Çekya: Vaclik; Coufal, Celustka, Kalas, Mateju; Holes, Soucek; Masopust, Darida, Jankto; Schick