Hırvatistan İspanya reklamsız trt 1 canlı yayın, Kesintisiz trt 1 Hırvatistan İspanya izle, Hırvatistan İspanya maçı izle, Hırvatistan İspanya link izle, HIRVATİSTAN İSPANYA TRT 1 link, TRT 1 Hırvatistan İspanya canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. EURO 2020 son 16 turu oynanacak olan dev karşılaşma Hırvatistan İspanya maçı TRT 1’den canlı yayınlanmaktadır. İşte Hırvatistan İspanya izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(28.06.2021) Hırvatistan İspanya TRT 1 CANLI izle! UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 son 16 turunda Hırvatistan ile İspanya karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız.İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

HIRVATİSTAN – İSPANYA : SON DURUM

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 son 16 turunda Hırvatistan ile İspanya karşı karşıya geliyor. Bu zorlu karşılaşma önemli bir mücadele örneğine sahne olacak. Bir yandan Hırvatlar turu atlamak için galibiyet peşinden gidecekken diğer yandan Hırvatlar İspanyolları devirip adını son 16 tutuna yazdırmak istiyor.

HIRVATİSTAN İSPANYA MAÇINI HANGİ HAKEM YÖNETECEK?

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 son 16 turu karşılaşmasında Hırvatistan ile İspanya karşı karşıya geliyor. Parken Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi tecrübeli Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Maçın VAR hakemi ise B.Dankert oldu. Hırvatistan– İspanya canlı yayın maçı TRT 1’den yayınlanacak.

HIRVATİSTAN İSPANYA MAÇI CANLI, TIKLA

Hırvatistan– İspanya maçı 28 Haziran Pazartesi günü saat 19.00’de başlayacak. TRT 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

HIRVATİSTAN– İSPANYA MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Hırvatistan: Livakovic; Vrsaljko, Lovren, Vida, Gvardiol; Brozovic, Kovacic; Perisic, Modric, Rebic; Petkovic

İspanya: Simon; Llorente, Laporte, Torres, Azpilicueta; Pedri, Rodri, Koke; Moreno, Morata, Sarabia