Bolivya Arjantin reklamsız nesine.com canlı yayın, Kesintisiz nesine Bolivya Arjantin izle, Bolivya Arjantin maçı izle, Bolivya Arjantin link izle, BOLİVYA ARJANTİN Nesine.com link, NESİNE Bolivya Arjantin canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Copa America Grup A oynanacak olan önemli karşılaşma Bolivya Arjantin maçı nesine.com’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Bolivya Arjantin izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…

BOLİVYA – ARJANTİN : SON DURUM

Güney Amerika Copa America A Grubu 4. Hafta maçında Bolivya ile Arjantin karşı karşıya geliyor. Bolivya Grupta 0 puanla son sırada yer alırken, Arjantin ise 7 puanla zirvede yer alıyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

BOLİVYA ARJANTİN MAÇINI HANGİ HAKEM YÖNETECEK?

Güney Amerika Copa America A Grubu 4. Hafta karşılaşmasında Bolivya ile Arjantin karşı karşıya geliyor. Arena Pantanal Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 03.00’de başlayacak. Mücadeleyi hakem A.Rojas yönetecek. Maçın VAR hakemi ise Ricardo De Burgos oldu. Bolivya – Arjantin canlı yayın maçı Nesine.com’dan yayınlanacak.

BOLİVYA ARJANTİN MAÇI CANLI, TIKLA

Bolivya – Arjantin maçı 29 Haziran Salı gecesi saat 03.00’de başlayacak. Nesine’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

BOLİVYA– ARJANTİN MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

Bolivya: Carlos Lampe, Diego Bejarano, Jose Sagredo, Ronny Montero, Adrian Jusino, Oscar Ribera, Boris Cespedes, Leonel Justiniano, Gilbert Alvarez, Marcelo Moreno, Juan Arce.

Arjantin: Damian Martinez, Lucas Martinez, Gonzalo Montiel, Nicolas Otamendi, Nicolas Tagliafico, Giovani Lo Celso, Nicolas Gonzalez, Leandro Pares, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Lautaro Martinez.