İsviçre İspanya reklamsız trt 1 canlı yayın, Kesintisiz trt 1 İsviçre İspanya izle, İsviçre İspanya maçı izle, İsviçre İspanya link izle, İSVİÇRE İSPANYA TRT 1 link, TRT 1 İsviçre İspanya canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Avrupa Şampiyonası EURO 2020 Çeyrek final oynanacak olan dev karşılaşma İsviçre İspanya maçı TRT 1’den canlı yayınlanmaktadır. İşte İsviçre İspanya izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(02.07.2021) İsviçre İspanya TRT 1 CANLI izle! UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 Çeyrek finalinde İsviçre ile İspanya karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız.İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

İSVİÇRE – İSPANYA : SON DURUM

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 Çeyrek Final İsviçre ile İspanya karşı karşıya geliyor. Bu zorlu karşılaşma kıyasıya bir mücadele örneğine sahne olacak.

Vlademir Petkoviç ile çok güzel bir çıkış yakalayan İsviçre son dünya şampiyonu Fransa'yı elediler. Bu maçtan galibiyetle ayrılan takım, Belçika-İtalya galibiyle 6 Temmuz’da yarı finalde karşılaşacak.

İSVİÇRE İSPANYA MAÇINI HANGİ HAKEM YÖNETECEK?

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 Çeyrek final karşılaşmasında İsviçre ile İspanya karşı karşıya geliyor. Krevtoskiy Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi tecrübeli hakem M.Oliver yönetecek. İsviçre – İspanya canlı yayın maçı TRT 1’den yayınlanacak.

İSVİÇRE İSPANYA MAÇI CANLI, TIKLA

İsviçre – İspanya maçı 02 Temmuz Cuma günü saat 19.00’de başlayacak. TRT 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

İsviçre - İspanya muhtemel 11'ler:

İsviçre: Sommer, Elvedi, Akanji, Rodriguez, Widmer, Freuler, Zakaria, Zuber, Shaqiri, Embolo, Seferovic

İspanya: Unai Simon, Azpilicueta, Eric Garcia, Laporte, Jordi Alba, Koke, Busquets, Pedri, Ferran Torres, Sarabia, Morata