Çekya Danimarka reklamsız trt 1 canlı yayın, Kesintisiz trt 1 Çekya Danimarka izle, Çekya Danimarka maçı izle, Çekya Danimarka link izle, ÇEKYA DANİMARKA TRT 1 link, TRT 1 Çekya Danimarka canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Avrupa Şampiyonası EURO 2020 Çeyrek final oynanacak çok önemli karşılaşma Çekya Danimarka maçı TRT 1’den canlı yayınlanmaktadır. İşte Çekya Danimarka izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(03.07.2021) Çekya Danimarka TRT 1 CANLI izle! UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 Çeyrek finalinde Çekya ile Danimarka karşı karşıya geliyor.

ÇEKYA – DANİMARKA : SON DURUM

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 Çeyrek Final Çekya ile Danimarka karşı karşıya geliyor. Bu zorlu karşılaşmanın maç takibini haberimizde görebilirsiniz.

Çekya ve Danimarka Çeyrek Final’de kozlarını paylaşıyor. Bu önemli karşılaşmanın bütün detaylarını haberimizde görebilirsiniz.

ÇEKYA DANİMARKA MAÇINI HANGİ HAKEM YÖNETECEK?

UEFA Avrupa Şampiyonası EURO 2020 Çeyrek final karşılaşmasında Çekya ile Belçika karşı karşıya geliyor. Bakü Olimpiyat Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı deneyimli habem P.Kuipers yönetecek. Çekya– Danimarka canlı yayın maçı TRT 1’den yayınlanacak

ÇEKYA DANİMARKA MAÇI CANLI, TIKLA

Çekya– Danimarka maçı 03 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. TRT 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Çekya – Danimarka muhtemel 11’ler:

Çekya: Vaclik, Coufal, Celustka, Kalas, Kaderabek, Holes, Soucek, Masopust, Barak, Sevcik, Schick

Danimarka: Schmeichel, Christensen, Kjaer, Vestergaard, Wass, Hojbjerg, Delaney, Maehle, Braithwaite, Dolberg, Damsgaard