2. Lig temsilcisi Amedspor’da son gelişmeler 2021-2022 sezonu tüm gelişmler son dakika haberlerini sizler için derledik.

KALECİ YİĞİTER KAZANDIRDI.

Amedspor altyapısında yetişen genç yeteneklerinden kaleci Abdullah Yiğiter, Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’a transferi resmi olarak gerçekleşti.

Hatayspor Abdullah Yiğiter’in transferi için Amedspor’a net 1.000.000 TL (Bir Milyon TL) transfer ücreti, ikinci satıştan ise kulübümüze net %15 pay verecektir.

Oğuz Çetinkaya yeniden Amedspor'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Amedspor, ilk olarak eski sporcularından Sol Bek Oğuz Çetinkaya ile anlaşmaya vardı.

Amedspor büyük bir özveri ile transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar neticesinde Sol Bek mevkii oyuncusu eski sporcu Oğuz Çetinkaya ile anlaşmaya varıldı.

Önceki yıllarda Amedspor formasını başarıyla terleten Çetinkaya, önceki sezon İnegölspor formasıyla 29 lig maçına çıktı.

Oğuz Çetinkaya için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, Başkan Yardımcısı Ergin Başarı, Genel Sekreterz Eser Sönmez ile Futbol Şube Sorumlusu yönetim kurulu üyeleri Faruk Erol ve Cengiz Aslan katıldı.

Amedspor Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor.
Amedspor 2021-2022 yeni sezon için hızla ve özveri ile transfer çalışmalarını sürdürüyor. İlerki günlerde Amedspor'da biten transferlerin olacağı ve açıklanacağı öğrenildi.

Amedspor’da Ayrılıklar

Amedspor’a uzun yıllar emek veren ve sözleşmeleri biten futbolcular Abdullah Çetin, Yusuf Yağmur ve Serkan İpek, Amedspor yönetim kurulu tarafından kendilerine bugüne dek kulübümüze verdikleri emekler için teşekkür edilmiş olup altyapıda görev teklif edilmiştir.

Serkan İpek Görev Aldı..

Kaleci Serkan İpek Amedspor yönetim kurulu teklifini kabul etmiş olup kaleci antrenörü olarak altyapıda göreve başlamıştır.

Serkan İpek için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, Başkan Yardımcısı Ergin Başarı, Muhasip Üyemiz Heval Şimşek Sadioğlu ve Genel Sekreter Eser Sönmez katıldı.

Sportif Direktör Erhan Eren ile Ayrılık

Amedspor Sportif Direktörü Erhan Eren ile yapılan görüşmenin ardından karşılıklı anlaşılarak kendisi ile yollar ayrılmıştır.

Amedspor’un Yeni teknik direktörü Mesut Toros oldu

Amedspor Yönetim kurulunun yaptığı çalışmalar neticesinde 2021-2022 sezonu için teknik direktörlük görevine Mesut Toros getirildi.

Teknik Direktör Mesut Toros için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, As Başkan Cahit Akın, Başkan Yardımcısı Ergin Başarı, Genel Sekreter Eser Sönmez ve Futbol Şube Sorumlusu Faruk Erol katıldı. Mesut Toros hocanın yardımcılıklarını Erdinç Pala (1. Yardımcı), Melih Ergün (kondisyoner) ve Kıvanç Bozkurt (kaleci antrenörü) yapacak.