3. Lige yükselme Play Off final karşılaşması Aliağa Futbol A.Ş ile Kuşadasıspor Bölgesel Amatör Lig final maçında karşı karşıya geliyor. Karşılaşma 11 Temmuz 2021 Pazar saat 17.30’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Aliağaspor, Kuşadasıspor Son Durum

1.Tur karşılaşmasında Aliağa Futbol A.Ş, Buca Zaferspor’u 2-0 mağlup etmişti. Kuşadasıspor ise Penaltılarda Yeşilova Belediyespor’u 3-2 mağlup etmişti.

2. Tur karşılaşmasında Aliağa Futbol A.Ş, Ayvalık Belediyegücüspor’u penaltılarda 3-1 mağlup etmişti. Kuşadısıspor ise Anadolu Üniversitesi’ni 1-0 mağlup ederek finale çıktılar.

Bölgesel Amatör Lig Final Maçı Aliağa Futbol A.Ş – Kuşadısıspor

Aliağaspor – Kuşadasıspor Müsabakasının Hakemi Kim

Karşılaşmanın Orta hakemi Erkan Engin, Yardımcı hakemler Harun Pekyürek ve Hicri Yıldırım, dördüncü hakem ise Ömer Kocabey görev alacak.

Aliağaspor – Kuşadasıspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

BÖLGESEL AMATÖR LİG FİNAL MAÇI İZLE ALİAĞASPOR – KUŞADASISPOR MAÇI CANLI İZLE

ALİAĞA FUTBOL A.Ş – KUŞADASI MAÇINI NASIL İZLERİM

Bölgesel Amatör Lig 3.Lige Yükselme Play Off Final karşılaşması 11 Temmuz 2021 Saat 17.30’da Aliağaspor ile Kuşadasıspor karşılaşmasını haberimizde canlı HD izleyebilirsiniz…

Aliağaspor – Kuşadasıspor karşılaşması 3. Lige yükselme final maçı, bugün 11.07.2021 Pazar saat 17.30'da oynanacak. Mücadeleyi burayı tıklayarak takip edebilirsiniz.

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır