Dünya Hazırlık Maçları karşılaşması Paris Saint Germain hazırlık maçları oynamayı devam ediyor. Yeni sezon öncesi kadroyu şekillnedirmek isteyen PSG ikinci hazırlık karşılaşmasında Chambly takımı ile 17.07.2021 Cumartesi günü (Bugün) karşılaşıyor. Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Paris Saint German geçen hazırlık maçında Le Mans ile karşılaşıp ve o maçtan galibiyetle ayrılmıştı. Hazırlık maçın ikinci karşılaşmasında PSG ile Chambly karşı karşıya geliyor. Bu önemli karşılaşmayı haberimizde canlı takip edebilirsiniz.

PARİS SAİNT GERMAİN – CHAMBLY MAÇI CANLI İZLE

Paris Saint Germain ile Le Chambly hazırlık maçı, Cumartesi günü saat 12.00’de oynanacak. Mücadeleyi burayı tıklayarak takip edebilirsiniz.

PARİS SAİNT GERMAİN – CHAMBLY MAÇI HANGİ STADYUMDA?

Dünya Hazırlık Maçları karşılaşması Paris Saint Germain ile Chambly karşı karşıya geliyor. Centre d'entraînement Ooredoo Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 12.00’de başlayacak. Karşılaşmayı yönetecek hakem maç saati yaklaştığında bilgisi aktarılacak. Paris Saint Germain – Chambly canlı yayın maçı bilgisi aranmaktadır.

PARİS SAİNT GERMAİN – CHAMBLY İZLEMEK İÇİN TIKLA