Dünya Kulüpler Hazırlık Karşılaşmaları coşkusu devam ediyor. İngiltere'nin köklü kulüplerinden Arsenal hazırlık maçında İskoçya ekibi Rangers ile Ibrox Stadı'nda karşılaşıyor. Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Rangers Arsenal mücadelesi 17 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak.

RANGERS– ARSENAL MAÇ BİLGİSİ

Dünya Hazırlık karşılaşmasında İngiltere Premier Lig'inin güçlü ekiplerinden Arsenal İskoçya liginin güçlü takımlarından Rangers ile karşılaşıyor. Bu sezon iddialı bir şekilde hazırlanan Arsenal ekibi yaptığı transferleri görmek için hazırlık maçında boy göstermek istiyor. Mücadele 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 16.00’da Ibrox Stadı’nda oynanacak Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

RANGERS ARSENAL MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLA

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır.

Mücadeleyi Canlı İzleyebilmek için izle butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır. Yayın açılması için yayıncı kuruluş tarafından canlı verilmesi gerekmektedir.

RANGERS ARSENAL MAÇINI NASIL İZLERİM?

Dünya - Hazırlık Maçları Kulüpler maçları devam ediyor. Bugün oynanacak maçlardan biride Rangers ile Arsenal arasındaki mücadele olacak. 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü oynanacak Rangers – Arsenal maçının başlangıç saati TSİ 16:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

Rangers – Arsenal müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Futbola tutkulu sporseverler Rangers ile Arsenal arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Rangers – Arsenal maç yayın bilgilerini sizler sporseverler için hazırladık.

RANGERS ARSENAL MUHTEMEL 11’LERİ

Rangers ile Arsenal 17 Temmuz 2021 tarihli maçın ilk 11’i, yedek oyuncuları ve tüm kadroyu haberimizde maç saatimde öğrenebilirsiniz.

Hazırlık maçında Rangers – Arsenal karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak ilgili yere gidebilirsiniz.