Paris Saint Germain ile Augsburg hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Saat 20:00’de başlayan müsabaka bein sports hd 3 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Dünya Hazırlık Maçları karşılaşması Paris Saint Germain ile Augsburg hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Karşılaşma 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 20.00’da Stade de la Source Stadı’nda oynanacak Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Paris Saint Germain – Augsburg Son Durum

Paris Saint German geride kalan 2 hazırlık karşılaşmasında bir galibiyet ve bir beraberlikle ayrıldı. PSG yeni sezon öncesi hazırlık maçlarına devam ediyor. Almanya'nın güçlü ekiplerinden Augsburg ile hazırlık maçında galibiyetle ayrılıp moral bulmak isteyen PSG, oldukça iddialı bir kadroyu derinliğine sahip. Her iki takım da yeni sezon için yaptığı transferlerle yeni sezona hazır olmak istiyor. Bu önemli karşılaşmayı haberimizde canlı takip edebilirsiniz.

Paris Saint Germain – Augsburg Müsabakasının Hakemi Kim

Bu Karşılaşmanın hakem bilgisi şuanda verilmemektedir. Ancak maç saati yaklaştığında hakem bilgisi eklenebilmektedir.

Paris Saint Germain – Augsburg maçı saat kaçta hangi kanalda?

Dünya Hazırlık Maçları karşılaşması Paris Saint Germain ile Augsburg karşılaşması 21 Temmuz 2021 Saat 20.00’da Paris Saint Germain ile Augsburg karşılaşmasını haberimizde yada canlı olarak beIN SPORTS HD 3 kanalından izleyebilirsiniz…

MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..