Geçen sezon İspanya La Liga’da şampiyon olan ve müthiş bir grafik çizen Atletico Madrid sezon hazırlıklarına devam ediyor. İspnaya La Liga son şampiyonu Atletico Madrid hazırlık maçında İspanya’nın 2.Lig takımlarından Numancia ile kozlarını paylaşıyor. Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Numancia Atletico Madrid mücadelesi 23 Temmuz Cuma günü saat 20.00’da başlayacak.

NUMANCİA – ATL. MADRİD MAÇ BİLGİSİ

Dünya Hazırlık karşılaşmasında İspanya’nın son şampiyon takımı olan Atletico Madrid, İspanya’nın 2.Lig takımlarından Numancia ile karşılaşıyor. Maç 23 Temmuz 2021 Cuma günü saat 20.00’da Campo Municipial Luis Peres Arribas’ta oynanacak Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

NUMANCİA – ATL. MADRİD MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLA

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır.

Mücadeleyi Canlı İzleyebilmek için izle butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır. Yayın açılması için yayıncı kuruluş tarafından canlı verilmesi gerekmektedir.

NUMANCİA – ATL. MADRİD MAÇINI NASIL İZLERİM?

Hazırlık Maçları maçları oynanmaya devam ediyor. Bugün oynanacak maçlardan biride Numancia ile Atletico Madrid arasındaki maç olacak. 23 Temmuz 2021 Cuma günü oynanacak Numancia – Atletico Madrid maçının başlangıç saati TSİ 20:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

Numancia – Atletico Madrid müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek?

Birçok sporsever ve futbolu özleyen ve kendi takımını yeni sezon öncesi izlemek için taraftarlar Numancia ile Atletico Madrid arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Numancia – Atletico Madrid maç yayın bilgilerini sizler sporseverler için hazırladık. Bu hazırlık karşılaşmasını izleyebilmeniz için haberimizde bütün bilgileri sizlere sunduk. Maç saatine kadar canlı yayın bilgisini siz değerli sporseverlere haberimizde sunuyoruz.

NUMANCİA – ATL. MADRİD MUHTEMEL 11’LERİ

Numancia ile Atletico Madrid 23 Temmuz 2021 tarihli maçın ilk 11’i, yedek oyuncuları ve tüm kadroyu haberimizde maç saatimde öğrenebilirsiniz.

Hazırlık maçında Numancia – Atletico Madrid karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak ilgili yere gidebilirsiniz.