Hazırlık karşılaşması bedava canlı izle. Süper Lig'in flaş ekiplerinden Konyaspor ile TFF 1. Lig takımlarından BB Erzurumspor hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Karşılaşma 25 Temmuz 2021 Pazar günü saat 16:00’da Kazım Karabekir Stadyumu oynanacak. Maçı canlı izlemek için tıklayınız. Maçla ilgili tüm detaylar haberimizde.

BB ERZURUMSPOR – KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

Geçen Sezon Süper Lig'de çok kötü bir performans sergileyen ve ardından Kümeden düşen Erzurumspor taraftarlarına büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. TFF 1.Ligde bu sezon mücadele edecek olan dadaşlar, yeni sezon hazırlıkları için hazırlık maçlarına devam ediyor.  Saat 16:00’de başlayan müsabaka şifresiz canlı olarak olarak yayınını siz değerli sporseverler için araştırıyoruz. ERZURUMSPOR KONYASPOR maçı canlı izle.

Erzurumspor Konyaspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

 Tarih : 25 Temmuz Pazar

 Saat : 16.00

 Stat: Kazım Karabekir Stadyumu

BB ERZURUMSPOR İLE KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE

BB Erzurumspor ile Konyaspor maçı 25 Temmuz Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Nesine.com’dan naklen yayınlanması planlanan 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

BB ERZURUMSPOR KONYASPOR MAÇ BİLGİSİ

Hüseyin Çimşir yönetimindeki Erzurumspor yeni sezon hazırlıkları için çalışmalarını sürdürüyor. Dadaşlar hazırlık maçları oynamaya devam ediyor. Bugün oynanacak maçlardan biride Erzurumspor ile Konyaspor arasındaki mücadele olacak. 25 Temmuz 2021 Pazar günü oynanacak. Erzurumspor – Konyaspor maçının başlangıç saati TSİ 16:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız

BB ERZURUMSPOR VE KONYASPOR MAÇINI NASIL İZLERİM?

Karşılaşmayı 25 Temmuz 2021 Saat 16.00’da haberimizde canlı HD takip edebilirsiniz izleyebilirsiniz… Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır.