Göztepe yeni sezonda iddialı başlamak istiyor. Çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, ilk hazırlık maçı için sahaya iniyor. Göztepespor, TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor ile kozlarını paylaşıyor. Karşılaşma Nesine.com uygulamasında canlı yayınlanıyor.

Göztepe Ümraniyespor canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Göztepe, TFF 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile hazırlık maçında karşılaşıyor. Göztepe, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tesisleri’nde Ümraniyespor takımı ile hazırlık maçında karşılaşacak. Göztepe Ümraniyespor Nesine.com’dan canlı yayınlanmaktadır.

GÖZTEPE - ÜMRANİYESPOR CANLI İZLE

Nesine CANLI YAYIN

GÖZTEPE - ÜMRANİYESPOR HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Göztepe - Ümraniyespor hazırlık maçı saat 17.00'de ve Nesine uygulamasından canlı olarak yayınlanıyor.

GÖZTEPE ÜMRANİYESPOR HAZIRLIK MAÇINI NASIL İZLERİM?

Ünal Karaman önderliğinde Göztepe yeni sezon hazırlıklarını Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tesisleri’nde aralıksız olarak sürdürüyor. Bugün oynanacak maçlardan biride Göztepe ile Ümraniyespor arasındaki mücadele olacak. 25 Temmuz 2021 Pazar günü oynanacak. Göztepe – Ümraniyespor maçının başlangıç saati TSİ 17:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

GÖZTEPE – ÜMRANİYESPOR MAÇI CANLI İZLE, TIKLA