Yeni sezon öncesi kulüplerin hazırlık karşılaşmaları devam ediyor. Süper Lig’in iki zorlu ekiplerinden Trabzonspor ile Kasımpaşa hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Karşılaşma 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 19:00’da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanacak. Maçı canlı izlemek için tıklayınız. Maçla ilgili tüm detaylar haberimizde.

TRABZONSPOR – KASIMPAŞA MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

Abdullah Avcı'lı Trabzonspor Süper Lig'de yeni sezona fırtına gibi esmek istiyor. Geçen sezonda kötü başlayan ve ardından çok iyi sonuçlar alan Bordo mavili ekipte bu sene hedef şampiyonluk. Yaptığı flaş transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor, oyuncuların adaptasyon sorunu yaşamaması için hazırlık maçlarında bunu gidermek istiyor.

Trabzonspor Kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda?

 Tarih : 26 Temmuz Pazartesi

 Saat : 19.00

 Stat: Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri

TRABZONSPOR İLE KASIMPAŞA MAÇI CANLI İZLE

Trabzonspor ile Kasımpaşa maçı 26 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00’da başlayacak. A Spor'dan naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

TRABZONSPOR İLE KASIMPAŞA MAÇINI NASIL İZLERİM?

Karşılaşmayı 26 Temmuz 2021 Saat 19.00’da haberimizde canlı HD takip edebilirsiniz izleyebilirsiniz… Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada maç saatinde canlı yayın açılacaktır.