Portekiz’in güçlü ekiplerinden Porto ile İtalya Serie A temsilcisi Roma hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geliyor. Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ...

PORTO – ROMA: MAÇ BİLGİSİ

Dünya Hazırlık karşılaşması iki dev maça sahne oluyor. Portekiz’in köklü kulübü Porto ve İtalya’nın güçlü takımı Roma kozlarını paylaşıyor. Maç 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 22.00’de Campo Bela Vista Stadı’nda oynanacak Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

PORTO – ROMA MUHTEMEL 11’LERİ

Porto ile Roma maçının kadro bilgisi verilmemektedir.

Hazırlık maçında Porto – Roma karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak ilgili yere gidebilirsiniz.

PORTO – ROMA MAÇINI NASIL İZLERİM?

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Porto ve Roma hazırlık karşılaşmasında mücadele edecek. Bugün oynanacak maçlardan biride Porto ile Roma arasındaki maç olacak. 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü oynanacak Porto – Roma maçının başlangıç saati TSİ 22:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Bu önemli maç herhangi bir Türk kanalında yayınlanmayacak. Ancak canlı yayın haber sayfamızda verilmektedir.

MAÇ İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ...