İspanya La Liga temsilcisi Atletico Madrid yeni sezon hazırlıklarına aralıksız sürdürüyor. La Liga’da son şampiyon A. Madrid bir sonraki hazırlık karşılaşmasında Avusturya Bundesliga ekiplerinden Salzburg ile karşı karşıya geliyor. Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ...

SALZBURG – ATL. MADRİD MAÇ BİLGİSİ

Dünya Hazırlık karşılaşmasında La Liga’nın son şampiyonu Atletico Madrid, Avusturay’nın köklü kulüplerinden Salzburg ile karşılaşıyor. Maç 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 20.45’te Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

SALZBURG – ATL. MADRİD MUHTEMEL 11’LERİ

Salzburg ile Atletico Madrid 28 Temmuz 2021 tarihli maçın ilk 11’i, yedek oyuncuları ve tüm kadroyu haberimizde maç saatinde öğrenebilirsiniz.

Hazırlık maçında Salzburg – Atletico Madrid karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak ilgili yere gidebilirsiniz.

SALZBURG – ATL. MADRİD MAÇINI NASIL İZLERİM?

Hazırlık Maçları maçları tüm hızıyla oynanmaya devam ediyor. Bugün oynanacak maçlardan biride Salzburg ile Atletico Madrid arasındaki maç olacak. 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü oynanacak Salzburg  – Atletico Madrid maçının başlangıç saati TSİ 20:45 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Bu heyecanlı ve zevkli karşılaşmayı Nesine.com’dan canlı olarak izleyebilirsiniz.

MAÇ İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ...