Dünya Kulüpler Hazırlık maçı Hertha Berlin ile Gaziantep FK arasında oynanacak. Bu nedenle, Hertha Berlin - Gaziantep FK canlı izle aramaları yoğunlaşıyor. Peki, Hertha Berlin - Gaziantep FK maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren takımların çalışmaları devam ediyor. Hertha Berlin - Gaziantep FK maçının canlı anlatımı haberimizde.

CANLI: Hertha Berlin - Gaziantep FK

Geçen sezon Süper Lig'de Fenerbahçe'yi çalıştıran Erol Bulut'lu Gaziantep FK 2021-2022 futbol sezonu hazırlıklarını ve hazırlık maçları oynamayı sürdürüyor. Gaziantep temsilcisi bu kez Almanya'nın köklü ekiplerinden Hertha Berlin ile karşılaşıyor.

MAİNZ 05 – GAZİANTEP FK: SON DURUM

Geçen sezon Süper Lig’de topladığı 58 puanla ligi 9’uncu sırada bitiren Gaziantep FK yeni sezon hazırlıklarını Almanya’da sürdürüyor. Birçok hazırlık maçları oyayan Gaziantep temsilcisi Bundesliga ekiplerinden Mainz 05 ile hazırlık maçı oynayacak. Bu önemli karşılaşmanın bütün detaylarını haberimizde araştırabilirsiniz.

HERTHA BERLİN GAZİANTEP FK MUHTEMEL 11’LER

Hertha Berlin: Jarstein; Pekarik, Stark, Alderete, Mittelstadt; Tousart, Ascacibar; Lukebakio, Darida, Cunha; Piatek

Gaziantep FK: Kadro bilgisi bulunmamaktadır.

Hertha Berlin ile Gaziantep FK maçı 31 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Hertha Berlin – Gaziantep FK müsabakası hazırlık maçı, bugün 31 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 17.00’da oynanacak. Bu maçı haberimizden ve linkten canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak canlı ekrana ulaşabilirsiniz.

HERTHA BERLİN – GAZİANTEP FK MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ..