Süper Lig’in flaş takımlarından Göztepe, 3.Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. İşte Göztepe Nazilli Belediyespor izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(01.08.2021) Göztepe Nazilli Belediyespor CANLI izle! Hazırlık maçı Göztepe ile Nazilli Belediyespor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ…

Dünya Hazırlık Maçlarında Göztepe-Nazilli Belediyespor takımları karşılaşacak. Mücadele 01 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de başlayacak. Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır.

GÖZTEPE NAZİLLİ BELEDİYESPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’de mücadele eden Göztepe ile 3.Lig’de mücadele eden Nazilli Belediyespor hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Göztepe Adnan Süvari Tesisleri’ndeki karşılaşma saat 17.00’da başlayacak. Kulüpler tarafından istenilen hakemler maçı yönetecek.

MAÇ NE ZAMAN?

Maç 01 Ağustos Pazar günü saat 17.00’da başlayacak.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Maç herhangi bir Türk kanalında yayınlanmayacak. Ancak canlı yayın haber sayfamızda verilmektedir. İzlemek için tıklayınız.

GÖZTEPE NAZİLLİ BLD. MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN TIKLA