Konyaspor Antalyaspor reklamsız beIN SPORTS canlı yayın, Kesintisiz beIN SPORTS Konyaspor Antalyaspor izle, Konyaspor Antalyaspor maçı izle, Konyaspor Antalyaspor link izle, Konyaspor Antalyaspor beIN SPORTS link, beIN SPORTS Konyaspor Antalyaspor canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig ekipleri olan iki takım hazırlık maçı oynanacak olan Konyaspor Antalyaspor maçı beIN SPORTS HD 2’den canlı yayınlanmaktadır. İşte Konyaspor Antalyaspor izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(01.08.2021) Konyaspor Antalyaspor beIN SPORTS CANLI izle! Hazırlık maçı Konyaspor ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

KONYASPOR ANTALYASPOR MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ…

Dünya Kulüpler karşılaşması 01.08.2021 Saat 21.00’da Konyaspor ile Antalyaspor karşılaşmasını hangi kanalda canlı yayınlanacağını sporseverler araştırıyor.

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır.

KONYASPOR ANTALYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

İki Süper Lig ekibi Konyaspor ile Antalyaspor yeni sezon öncesi hazırlık maçında mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Kazım Karabekir Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 17.00’da başlayacak. Kulüpler tarafından istenilen hakemler maçı yönetecek.

MAÇ NE ZAMAN?

Maç 01 Ağustos Pazar günü saat 17.00’da başlayacak.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Maç herhangi bir Türk kanalında yayınlanmayacak. Ancak canlı yayın haber sayfamızda verilmektedir. İzlemek için tıklayınız.

KONYASPOR ANTALYASPOR MUHTEMEL 11’LER

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Jevtovic, Hadziahmetovic, Sekidika, Milosevic, Cikalleshi.

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Kudryashov, Nuri, Gökdeniz, Hakan, Fredy, Amilton, Podolski.

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ