Süper Lig'in başlamasına iki hafta kala kulüpler son hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Antalyaspor, Süper Lig'e yükselmiş Altay ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor.

Mücadele 03 Ağustos 2021 Salı günü saat 17:00’da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanacak. Maçı canlı izlemek için tıklayınız. Maçla ilgili tüm detaylar haberimizde

MAÇ NE ZAMAN?

Maç 03 Ağustos Salı günü saat 17.00’da başlayacak.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

ANTALYASPOR İLE ALTAY CANLI YAYIN LİNKİ

Süper Lig'e bu sezon işi sıkı tutmak isteyen Akdeniz temsilcisi Antalyaspor, 1.Lig'den Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren İzmir temsilcisi Altay takımıyla hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Saat 17:00’de başlayan müsabakanın hangi kanalda ve nerede yayımlayacağı siz sporseverler için araştırma yaptık.

ANTALYASPOR – ALTAY MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

Antalyaspor Altay maçı 03 Ağustos Salı günü saat 17.00’de başlayacak. bu maçın 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

ANTALYASPOR ALTAY MUHTEMEL 11’LER:

ANTALYASPOR: BOFFIN, KUDRYASHOV, BÜNYAMİN, EREN, NALDO, NURİ, AMILTON, FREDY, HAKAN, SIDNEY, PODOLSKI

ALTAY: CİHAN TOPALOĞLU, TOLGA ÜNLÜ, MEHMET ERDEM UĞURLU, MURAT AKÇA, İBRAHİM ÖZTÜRK, ADRİEN REGATTİN, ANDRE POKO, ZİYA ALKURT, JASMİN SCUK, LEANDRO KAPPEL, MARCO PAİXAO

Antalyaspor Altay İZLEMEK İÇİN LİNKE TIKLA