Premier Lig ekiplerinden Tottenham ile Arsenal hazırlık maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda. İşte karşılaşmanın tüm detayları. Totenham ve Arsenal takımları Tottenham Hotspur Stadı’nda 8 Ağustos 2021 Pazar günü saat 16.00’da karşılaşıyor. İki takımın yorum ve analizleri son dakika gelişmeleri sakat cezalı oyuncuları maçın iddaa oranları tüm istatistikleri Bu maçı kesintisiz HD kalitesinde canlı izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

Tottenham ile Arsenal hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. İşte maçın tüm detayları bugün saat 16.00’da Tottenham Hotspur Stadı’nda kozlarını paylaşacak. İşte Tottenham ve Arsenal maçının canlı yayın linki Karşılaşmayı canlı takip etmek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır. Maçın 90 dakika skorunu haberimizde takip edebilirsiniz ayrıca maçtan detaylar ve canlı skoru haberimizden izleyebilirsiniz.   

Kazanma Oranları
Tottenham ile Arsenal Hazırlık karşılaşmasında Tottenham’a kazanma oranı 2.37, Rakip Arsenal’e ise kazanma oranı 2.16, maçın beraberliğine ise 2.95 oranları belirlendi.

TOTTENHAM ARSENAL MAÇI CANLI, TIKLA

? 8 Ağustos Pazar

? 16.00

? Tottenham Hotspur Stadı

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ

Tottenham - Arsenal maçı bugün 8 Ağustos Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı herhangi bir Türkiye kanalından naklen yayınlanmayacak ancak maçın tüm detaylarıyla 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Canlı İzle butonuna tıklayarak açılan sayfada oynanacak maç saatinde canlı yayın açılacaktır.