İngiliz devi ve Şampiyonlar Ligi Kupası sahibi Chelsea, UEFA Avrupa Ligi Kupası sahibi Villarreal ile karşılaşıyor. Detaylar ve maçın canlı skor takibi spor72.com’da…

Chelsea – Villarreal müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Chelsea ve Villarreal taraftarı Chelsea ile Villarreal arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Chelsea – Villarreal maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

CHELSEA VİLLARREAL MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

Chelsea – Villarreal Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Chelsea ve Villarreal taraftarları, Chelsea ile Villarreal arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Chelsea ile Villarreal maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Chelsea Villarreal maçı izle, Chelsea Villarreal maçı canlı izle, Chelsea Villarreal canlı izle, Chelsea Villarreal maçı izle, Chelsea Villarreal yayın, Chelsea Villarreal maçını canlı yayın, Chelsea Villarreal maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turu maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Villarreal Şampiyonlar Ligi 3.Tur Rövanş maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Chelsea Villarreal canlı yayın bilgileri…

Chelsea ile Villarreal maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Chelsea – Villarreal, UEFA Süper Kupa Final maçı, 11-08-2021 Çarşamba günü Exxen, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

UEFA SÜPER KUPA FİNAL MAÇI CHELSEA VİLLARREAL CANLI İZLE

Chelsea - Villarreal maçı 11 Ağustos Pazartesi günü saat 22.00’de başlayacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

CHELSEA VİLLARREAL: SON DURUM

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu İngiliz devi Chelsea, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Villarreal karşı karşıya geliyor. Avrupa’nın en büyüğü olan Chelsea Süper Kupa’nın sahini olmak istiyor. Villarreal ise, Chelsea’yi devirip süper kupaya uzanmak istiyor. Bu maçın bütün detaylarını haber sayfamızda araştırabilirsiniz.

CHELSEA VİLLARREAL MAÇI MUHTEMEL 11’LER!

Chelsea: Mendy, Zouma, Thiago Silva, Rüdiger; James, Kante, Kovacic, Alonso, Havertz, Ziyech, Werner

Villarreal: Asenjo, Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza, Trigueros, Capoue, Manu Trigueros, Manu Morlanes, Alberto Moreno, Gerard, Dia

Önemli isim kadroda olabilir

Chelsea takımında Chalobah, Loftus-Cheek, Ross Barkley, Davide Zappacosta ve Tiemoue Bakayoko kadroya dahil edilmedi. Ancak Lukaku'nun transferi resmiyet kazanırsa kadorya dahil olabilir.

Chelsea Villarreal Spor72.com’dan canlı anlatılmaktadır. İşte Chelsea Villarreal maçını izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde.

Chelsea Villarreal maçı canlı yayın hangi kanalda?

Chelsea Villarreal maçı canlı yayını bugün Çarşamba, 11 Ağustos 2021

Chelsea – Villarreal maçının canlı yayını sırasında TV’ye erişiminiz yoksa ve maçı online izlemek istiyorsanız Spor72 kanalı bunu mümkün kıldı.

«Maçı online izlemek için tıklayın»

Chelsea – Villarreal maçı bugün Perşembe 11 Ağustos 2021 Spor72’den canlı anlatımı olacak.

Chelsea Villarreal maçı canlı yayın izle