Altay Kayserispor reklamsız bein Sports 2 canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports 2 Altay Kayserispor izle, Altay Kayserispor maçı izle, Altay Kayserispor link izle, ALTAY KAYSERİSPOR beIN Sports 2 link, Digitürk Altay Kayserispor canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 1. haftasında oynanacak olan Altay Kayserispor maçı beIN Sports 2’den canlı yayınlanmaktadır. İşte Altay Kayserispor izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(14.08.2021) Altay Kayserispor beIN Sports 2 CANLI izle! Süper Lig’in ilk haftasında Altay ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

ALTAY KAYSERİSPOR MAÇI CANLI, TIKLA

Altay – Kayserispor maçı 14 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te başlayacak. beIN Sports 2 kanalından naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

ALTAY KAYSERİSPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 1. hafta mücadelesinde Altay ile Kayserispor karşı karşıya geliyor. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’ndaki karşılaşma saat 21.45’te başlayacak. Mücadeleyi hakem Malatyalı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Ali Tuna yapacak. VAR hakemi ise Emre Malok oldu. Altay- Kayserispor canlı yayın maçı beIN Sports 2’den yayınlanacak.

SÜPER LİG CANLI PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ALTAY KAYSERİSPOR MUHTEMEL 11’LER

Altay: Lis, Cebrail, Murat, Bjorkander, Mehmet, Poko, Scuk, Thaciano, Rodriguez, Kappel, Paixao

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Karimi, Attamah, Fernandes, Emrah, Cardoso, Luckassen

ALTAY – KAYSERİSPOR: SON DURUM

İzmir temsilcisi, 2021-2022 sezonunun ilk haftasında 14 Ağustos Cumartesi saat 21.45'te Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın çalıştırdığı Kayserispor'u konuk edecek. Koşukavak, daha ilkin Altay'da teknik direktör olarak vazife yapmıştı.

Altay'ın Alsancak Stadı tamamlanana kadar iç saha maçlarını oynayacağı Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı, Göztepe'den sonra Altay'ın da Süper Lig maçlarına ev sahipliği meydana getirecek.

Transfer çalışmalarını sürdüren İzmir temsilcisi, şimdiye kadar İranlı Mohammad Naderi, Polonyalı kaleci Mateusz Lis, Fildişi Sahilli futbolcular Serge Arnaud Aka ile Daouda Karamoko Bamba, Şilili Martin Rodriguez, İsveçli Eric Björkander, Brezilyalı Thaciano Mickael da Silva ve Ceyhun Gülselam'ı geçirme ettiğini deklare etti.