Hatayspor Kasımpaşa reklamsız bein Sports 1 canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports 1 Hatayspor Kasımpaşa izle, Hatayspor Kasımpaşa maçı izle, Hatayspor Kasımpaşa link izle, HATAYSPOR KASIMPAŞA beIN Sports 1 link, Digitürk Hatayspor Kasımpaşa canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 1. haftasında oynanacak olan Hatayspor Kasımpaşa maçı beIN Sports 1’den canlı yayınlanmaktadır. İşte Hatayspor Kasımpaşa izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(14.08.2021) Hatayspor Kasımpaşa beIN Sports 1 CANLI izle! Süper Lig’in ilk haftasında Hatayspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

HATAYSPOR KASIMPAŞA MAÇI CANLI, TIKLA

Hatayspor – Kasımpaşa maçı 14 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te başlayacak. beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

HATAYSPOR KASIMPAŞA MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 1. hafta mücadelesinde Hatayspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Yeni Hatay Stadyumu'ndaki karşılaşma saat 21.45’te başlayacak. Mücadeleyi hakem hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşleri’in yardımcılıklarını A.Bora Özkara ve Süleyman Özay yapacak. VAR hakemi ise Hakan Ceylan oldu. Hatayspor- Kasımpaşa canlı yayın maçı beIN Sports 1’den yayınlanacak.

HATAYSPOR KASIMPAŞA MUHTEMEL 11’LER

Hatayspor: Munir, Popov, Sackey, Burak, Adekugbe, Bodjemaa, Ribeiro, Traore, Lobhanidze, Boupoendza, Diouf

Kasımpaşa: Harun, Hadergjonaj, Bruma, Brecka, Quannes, Travnik, Hajradinovic, Eysseric, Yusuf, Ahmet, Jorgensen

HATAYSPOR – KASIMPAŞA: SON DURUM

Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla alkış toplayan Hatayspor, Boupendza, Diouf, Ruyben Ribeiro benzer biçimde yıldızlarıyla sahasında iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Kasımpaşa ise yaz aktarma sezonunda Avrupa'nın mühim golcülerinden Nicolai Jorgensen'ı kadrosuna katarken, Valentin Eysseric ve Jeffrey Bruma ile ekibini güçlendirdi.

Hatayspor, 2021/22 sezonun ilk maçında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Ömer Erdoğan yönetiminde geçtiğimiz sezonun flaş takımlarından olan ve kemik ekibini koruyan Akdeniz ekibi, yeni sezona galibiyetle adım atmak istiyor. Ev sahibinde tek noksan sakatlığı bulunan Fatih Kuruçuk. Tam kadro Hatay'a gelen Kasımpaşa ise evine 3 puanla dönmeyi amaçlıyor.