Karagümrük Gaziantep FK reklamsız bein Sports 1 canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports 1 Karagümrük Gaziantep FK izle, Karagümrük Gaziantep FK maçı izle, Karagümrük Gaziantep FK link izle, KARAGÜMRÜK GAZİANTEP FK beIN Sports 1 link, Digitürk Karagümrük Gaziantep FK canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 1. haftasında oynanacak olan Karagümrük Gaziantep FK maçı beIN Sports’dan canlı yayınlanmaktadır. İşte Karagümrük Gaziantep FK izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(14.08.2021) Karagümrük Gaziantep FK beIN Sports CANLI izle! Süper Lig’in 1. haftasında Karagümrük ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

KARAGÜMRÜK GAZİANTEP FK MAÇI CANLI, TIKLA

Karagümrük – Gaziantep FK maçı 14 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15’te başlayacak. beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

TIKLA, KARAGÜMRÜK GAZİANTEP FK MAÇINI CANLI DİNLE

KARAGÜMRÜK GAZİANTEP FK MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 1. hafta mücadelesinde Karagümrük ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki karşılaşma saat 19.15’te başlayacak. Mücadeleyi FİFA Kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Alparslan Dedeş ve Tarık Ongun yapacak. VAR hakemi ise Erkan Engin oldu. Karagümrük- Gaziantep FK canlı yayın maçı beIN Sports 1’den yayınlanacak.

SÜPER LİG CANLI PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

KARAGÜMRÜK GAZİANTEP FK MUHTEMEL 11’LER

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Benatia, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Bertolacci, Erhun, Jimmy, Pesic, Ahmed Musa

Gaziantep FK: Günay, Oğuz, Djilobodji, Kana-Bıyık, Mendyl, Vetrih, Jefferson, Maxim, Enver Cenk, Sagal, Borven

KARAGÜMRÜK – GAZİANTEP FK: SON DURUM

Süper Lig’in ilk haftasında Fatih Karagümrük ile Gaziantep FK karşı karşıya geliyor. Her iki takımda galibiyetle ayrılıp 3 puanı almanın hesaplarını yapıyor. Karagümrük’te, Benatia ve Ahmed Musa gibi önemli oyuncularıyla ilk maçını galibiyetle ayrılıp sezona iyi bir giriş yapmayı hedefliyor. Erol Bulut önderliğindeki Gaziantep FK ise 3 puanla evine dönmeyi planlıyor. Gaziantep FK'da Covid 19’a yakalanan 2 oyuncu maç kadrosunda dahil edilmeyecek. Karagümrük'te ise Alparslan Erdem, Borini ve Baniya'nın önemli bir sakatlığı bulunmuyor.

Bu önemli maçın bütün detaylarını haber sayfamızda araştırabilirsiniz. Dolayısıyla maç kadrosu ve yayın bilgisini sizlere derledik.