Süper Lig birinci hafta maçında şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, yaptığı yıldız transferleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Süper Lig’e yeni yükselmiş Adana Demirspor ile karşılaşıyor. Detaylar ve maçın canlı skor takibi spor72.com’da…

Adana Demirspor – Fenerbahçe müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Adana Demirspor ve Fenerbahçe taraftarı Adana Demirspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Adana Demirspor – Fenerbahçe maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

ADANA DEMİRSPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

Adana Demirspor – Fenerbahçe Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Adana Demirspor ve Fenerbahçe taraftarları, Adana Demirspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Adana Demirspor ile Fenerbahçe maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Adana Demirspor Fenerbahçe maçı izle, Adana Demirspor Fenerbahçe maçı canlı izle, Adana Demirspor Fenerbahçe canlı izle, Adana Demirspor Fenerbahçe maçı izle, Adana Demirspor Fenerbahçe yayın, Adana Demirspor Fenerbahçe maçını canlı yayın, Adana Demirspor Fenerbahçe maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler Süper Lig 1.hafta maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Fenerbahçe maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Adana Demirspor Fenerbahçe canlı yayın bilgileri…

Adana Demirspor ile Fenerbahçe maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Adana Demirspor – Fenerbahçe, Süper Lig 1.hafta maçı, 15-08-2021 Pazar günü beIN SPORTS HD 1, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:45. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Maçın hakemi kim?

Adana Demirspor ile Fenerbahçe maçı Yeni Adana Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını, Kerem Ersoy ve Çağlar Uyarcan Yapacak. VAR hakemi ise, Alper Ulusoy oldu.

SÜPER LİG MAÇI ADANA DEMİRSPOR FENERBAHÇE CANLI İZLE

Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı 15 Ağustos Pazar günü saat 21.45’te başlayacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

ADANA DEMİRSPOR FENERBAHÇE: SON DURUM

Geçen sezonda da şampiyon olamayan ve bu hasreti yaklaşık 8 sene sürdüren Fenerbahçe 2021-2022 futbol sezonunda şampiyon olmak istiyor. Sezon öncesi birçok teknik adamlarla görüşen Fenerbahçe daha önce de takımı çalıştıran ve Süper Lig’i yakından tanıyan Vitor Pereira ile anlaştı. Sezon hazırlığı için iyi bir kamp geçiren Sarı-lacivertli ekip birçok hazırlık maçı oynadı. Yaptığı birkaç takviye oyuncularla da kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe bu sezon kesinlikle şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Adana Demirspor ise, TFF 1.Lig’de müthiş bir grafik çizdi. Sezon başında herkes tarafından kesinlikle Süper Lig’e çıkmaz diye düşünülen Mavi-şimşekler harika bir sezon geçirerek, TFF 1.Lig’de şampiyon olup Süper Lig’e yükseldi.  Adana Demirspor başkanı Murat Sancak yaptığı yıldız oyuncu transferiyle bir anda gündemden düşmedi. Balotelli, Belhanda gibi yıldız futbolcuları transfer eden Başkan Sancak, Süper Lig’de rakiplerine göz dağı verdi. Bu akşam maç çok zevkli ve çekişmeli bir oyuna sahne olacak. Bu maçın bütün detaylarını haber sayfamızda araştırabilirsiniz.

Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Metehan Mimaroğlu'nun dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe'de ise Dimitris Pelkas, Mert Hakan Yandaş ve Enner Valencia sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Adana'ya götürülmeyen diğer isimler ise Nabil Dirar, Zanka, Mauricio Lemos ve ilk etapta kadro dışı bırakılan Caner Erkin, Sinan Gümüş, Sadık Çiftpınar ile Mame Thiam oldu. Yeni transferlerden Burak Kapacak, Çağatay Kurukalıp, Steven Caulker ve Min-Jae Kim'in ise lisansları henüz çıkarılmadı.

ADANA DEMİRSPOR FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11’LER!

Adana Demirspor: Ferhat, Svensson, Tayyib, Rassoul, Kaan, Gökhan İnler, Sinan Kurt, Belhanda, Akintola, Dibba, Balotelli

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Serdar Aziz, Szalai, Osayi-Samuel, Gustavo, Zajc, Ferdi, İrfan Can, Mesut, Serdar Dursun

Adana Demirspor Fenerbahçe Spor72.com’dan canlı anlatılmaktadır. İşte Adana Demirspor Fenerbahçe maçını izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde.

Adana Demirspor Fenerbahçe maçı canlı yayın hangi kanalda?

  • Spor72
  • beIN SPORTS HD 1

Adana Demirspor Fenerbahçe maçı canlı yayını bugün Çarşamba, 15 Ağustos 2021

Adana Demirspor – Fenerbahçe maçının canlı yayını sırasında TV’ye erişiminiz yoksa ve maçı online izlemek istiyorsanız Spor72 kanalı bunu mümkün kıldı.

«Maçı online izlemek için tıklayın»

Adana Demirspor – Fenerbahçe maçı bugün Perşembe 15 Ağustos 2021 Spor72’den canlı anlatımı olacak.

Adana Demirspor Fenerbahçe maçı canlı yayın izle