Başakşehir Alanyaspor reklamsız bein Sports 1 canlı yayın, Kesintisiz beIN Sports 1 Başakşehir Alanyaspor izle, Başakşehir Alanyaspor maçı izle, Başakşehir Alanyaspor link izle, BAŞAKŞEHİR ALANYASPOR beIN Sports 1 link, Digitürk Başakşehir Alanyaspor canlı izlemek için aramalar google’da artıyor. Süper Lig’in 1. haftasında oynanacak olan Başakşehir Alanyaspor maçı beIN Sports 1’den canlı yayınlanmaktadır. İşte Başakşehir Alanyaspor izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde…(15.08.2021) Başakşehir Alanyaspor beIN Sports 1 CANLI izle! Süper Lig’in ilk haftasında Başakşehir ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, HD izlemek için buraya tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. İşte maçtan son dakika gelişmeleri…

BAŞAKŞEHİR ALANYASPOR MAÇI CANLI, TIKLA

Başakşehir – Alanyaspor maçı 15 Ağustos Pazar günü saat 19.15’te başlayacak. beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

BAŞAKŞEHİR ALANYASPOR MUHTEMEL 11’LER

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Duarte, Ravil, Emre, Mahmut, Youssouf, Zulj, Deniz, Ömer Ali, Aleksic

Alanyaspor: Marafona, Borja, Milunovic, Mevlja, Fatih Aksoy, Umut, Siopis, Efecan Karaca, Candeias, Davidson, Famara

BAŞAKŞEHİR ALANYASPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 1. hafta mücadelesinde Başakşehir ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 19.15’te başlayacak. Mücadeleyi hakem hakem Mustafa Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yapacak. VAR hakemi ise Özgüç Türkalp oldu. Başakşehir - Alanyaspor canlı yayın maçı beIN Sports 1’den yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR – ALANYASPOR: SON DURUM

Geçtiğimiz dönem zor bir süreç yaşayan ve son haftalardaki çıkışıyla ligde kalmayı başaran Başakşehir, yeni sezonu Alanyaspor maçıyla açıyor. Aykut Kocaman yönetimindeki İstanbul kadrosu, sezonu 3 puanla açmayı amaçlıyor. Çağdaş Atan'ın Alanyaspor'u evine galibiyetle dönmeyi planlıyor. Başakşehir'de sakatlığı bulunan Chadli, Alanyaspor'da kalp spazmı geçirmesinin arkasından geçtiğimiz günlerde takımla çalışmalara başlamış olan Babacar maç kadrosunda dahil edilmeyecek.