Süper Lig açılış maçında yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden Galatasaray, Süper Lig’e yeni yükselmiş Giresunspor’a konuk oluyor. Detaylar ve maçın canlı skor takibi spor72.com’da…

Süper Lig ilk hafta mücadelesinde Giresunspor Galatasaray maçı oynanacak. UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden sarı kırmızılı ekip ligin ilk maçına galibiyetle başlayarak moral depolamak istiyor. Peki, Giresunspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Giresunspor – Galatasaray müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Giresunspor ve Galatasaray taraftarı Giresunspor ile Galatasaray arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Giresunspor – Galatasaray maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

GİRESUNSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Her İki takımın da Süper Lig’deki bu sezon oynayacakları ilk müsabaka 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü olacak. Saat 21:45’te başlayacak olan maç Bein Sports ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek.

Giresunspor – Galatasaray Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu ve keyifli karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Giresunspor ve Galatasaray taraftarları, Giresunspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Giresunspor ile Galatasaray maçını cssanlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Giresunspor Galatasaray maçı izle, Giresunspor Galatasaray maçı canlı izle, Giresunspor Galatasaray canlı izle, Giresunspor Galatasaray maçı izle, Giresunspor Galatasaray yayın, Giresunspor Galatasaray maçını canlı yayın, Giresunspor Galatasaray maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler Süper Lig birinci hafta mücadelesi canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Galatasaray maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Giresunspor Galatasaray canlı yayın bilgileri…

GİRESUNSPOR – GALATASARAY MAÇIN HAKEMİ KİM?

Giresunspor ile Galatasaray maçı Çotanak Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar’ın yardımcılıklarını, Erdinç Sezertam ve Serkan Çimen Yapacak. VAR hakemi ise, Mete Kalkavan oldu.

GİRESUNSPOR GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11’LER!

Giresunspor: Okan, Hüsamettin, Perez, Zeki, Douglas, Esat, Nalepa, Joey, Flavio, Sergınho, Balde

Galatasaray: Muslera, Boey, Luyındama, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cıcaldau, Feghoulı, Kerem, Dıagne

Giresunspor Galatasaray Spor72.com’dan canlı anlatılmaktadır. İşte Giresunspor Galatasaray maçını izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde.

GİRESUNSPOR GALATASARAY: SON DURUM

Süper Lig’in açılış maçında Galatasaray, ligin yeni ekibi Giresunspor’a konuk oluyor. Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden sarı kırmızılı ekip ligin ilk maçına galibiyetle başlayarak moralli bir şekilde devam etmek istiyor.

PSV Eindhoven karşısında oynadığı kötü futbolla her iki maçta da mağlup olup Şampiyonlar Ligi’ne vada eden Galatasaray, yoluna Avrupa Ligi’ne devam ediyor.

St Johnstone’u elemesinin peşinden Randers ile eşlesen sarı kırmızılı takım Süper Lig’deki ilk maçını ise Giresunspor deplasmanında meydana getirecek.

Giresunspor lig öncesi 2 hazırlık karşılaşması yapmış ve Ümiraniye’ye 2-0, Galatasaray’ye ise 3-1 kaybetmişti. Galatasaray’da maç öncesi Oğulcan ve Omar Elabdellaoui kadroda yer almıyor.

İki takım içinde oynanan son maçta Galatasaray, Giresunspor’u 5-0 yenik etmişti. Giresun Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan maçta hakem Erkan Özdamar düdük çalacak.

Giresunspor ise, TFF 1.Lig’de çok güzel bir performans sergileyip Süper Lig’e yükselme başarısını gösterdi. Sezon öncesi bir çok hazırlık maçları oynayan Karadeniz ekibi, kadrosuna yaptığı bir kaç oyuncu transferiyle Süper Lig’e tutunmak istiyor.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN MEN CEZASI VAR

Sarı-kırmızılı takım ile Çaykur Rizespor içinde Oğulcan Çağlayan transferinde yaşanmış olan anlaşmazlık nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Karadeniz kulübü ile sözleşmesini haksız feshettiği nedeni öne sürülerek ocak ayında 25 yaşındaki oyuncuya 6 maç men ve 1 milyon 200 bin avro para cezası vermişti. TFF Tahkim Kurulu, meydana getirilen itiraz üstüne şubat ayında 6 maç men cezasını 3’e indirmesine rağmen para cezasını onamıştı. TFF, 2021-2022 sezonu öncesi Oğulcan Çağlayan’ın lisansını çıkarmamıştı. Galatasaray Kulübü ve Oğulcan, Bölge Adliye Mahkemesine yaptıkları itirazın reddi sonrası Yargıtay nezdinde temyize gitmişti.