Süper Lig açılış maçında Trabzonspor, Süper Lig’in flaş ekiplerinden Yeni Malatya’ya konuk oluyor. Detaylar ve maçın canlı skor takibi spor72.com’da…

Süper Lig ilk hafta mücadelesinde Yeni Malatya Trabzonspor maçı oynanacak. Geçen sezon çok iyi bir grafik çizen ve oynadığı futbolla herkesin beğenisini toplayan bordo mavili ekip ligin ilk maçına galibiyetle başlayarak 3 puanı almak istiyor. Peki, Yeni Malatya Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni Malatya – Trabzonspor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Yeni Malatya ve Trabzonspor taraftarı Yeni Malatya ile Trabzonspor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Yeni Malatya – Trabzonspor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

YENİ MALATYA TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig 1.Haftanın kapanış müsabakası 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü olacak. Saat 19:15’te başlayacak olan maç Bein Sports ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek.

Yeni Malatya – Trabzonspor Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu ve keyifli karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Yeni Malatya ve Trabzonspor taraftarları, Yeni Malatya ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Yeni Malatya ile Trabzonspor maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Yeni Malatya Trabzonspor maçı izle, Yeni Malatya Trabzonspor maçı canlı izle, Yeni Malatya Trabzonspor canlı izle, Yeni Malatya Trabzonspor maçı izle, Yeni Malatya Trabzonspor yayın, Yeni Malatya Trabzonspor maçını canlı yayın, Yeni Malatya Trabzonspor maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler Süper Lig birinci hafta mücadelesi canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Trabzonspor maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Yeni Malatya Trabzonspor canlı yayın bilgileri…

Yeni Malatya Trabzonspor Spor72.com’dan canlı anlatılmaktadır. İşte Yeni Malatya Trabzonspor maçını izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde.

YENİ MALATYA – TRABZONSPOR MAÇIN HAKEMİ KİM?

Yeni Malatya ile Trabzonspor maçı Yeni Malarya Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını, Ceyhun Sesigüzel ve Volkan Narinç Yapacak. VAR hakemi ise, Serkan Tokat oldu.

YENİ MALATYA TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER!

Yeni Malatya: Ertaç, Mert, Wallace, Semih, Hafez, Mallan, Aabid, Adem, Kubilay, Mustafa, Tetteh

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, İsmail, Berat, Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme, Gervinho, Cornelius (Djaniny)

YENİ MALATYA TRABZONSPOR: SON DURUM

Hamsik’li, Cornelius’lu, Gervinho’lu, Peres’li Trabzonspor , lige Yeni Malatyaspor deplasmanında slm diyecek. Karadeniz ekibi, sezona 3 puanla başlamak istiyor. Sakatlıkları bulunan Koita, Dorukhan ve Abdülkadir Ömür maç kadrosunda yer almıyor. Danimarkalı forvet Cornelius ise Abdullah Avcı'nın forma vermesi halinde ilk kere Bordo Mavili ekipte görev alacak. Kadroda gençleştirmeye giden Malatyaspor ise ev sahibi avantajını kullanmanın ve güçlü rakibini eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Trabzonspor’da Dorukhan ile Koita, yaşadıkları sakatlığın arkasından Yeni Malatyaspor maçı öncesi takıma geri döndü. Takımla beraber çalışmalarda yer edinen iki oyuncunun da Malatya deplasmanında kadroda yer almaları umut ediliyor. Ayrıca yeni transfer Cornelius’un da bu maçın kadrosunda olacağı öğrenildi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, bu karşılaşmada UEFA Konferans Ligi’nde Molde FK ile oynadıkları maçtaki 11’ini büyük miktarda koruması beklenirken, ancak forvet hattında değişim yapabileceği ve Djaniny'in yerine Cornelius'a vazife verebileceği kaydedildi.

Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı canlı şifresiz izle