Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund - Bayern Münih Süper Kupa Final maçında karşı karşıya geliyor. Detaylar ve maçın canlı skor takibi spor72.com’da…

Borussia Dortmund – Bayern Münih müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Borussia Dortmund ve Bayern Münih taraftarı Borussia Dortmund ile Bayern Münih arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Borussia Dortmund – Bayern Münih maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

BORUSSİA DORTMUND BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

Borussia Dortmund – Bayern Münih Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Borussia Dortmund ve Bayern Münih taraftarları, Borussia Dortmund ile Bayern Münih arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Borussia Dortmund ile Bayern Münih maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Borussia Dortmund Bayern Münih maçı izle, Borussia Dortmund Bayern Münih maçı canlı izle, Borussia Dortmund Bayern Münih canlı izle, Borussia Dortmund Bayern Münih maçı izle, Borussia Dortmund Bayern Münih yayın, Borussia Dortmund Bayern Münih maçını canlı yayın, Borussia Dortmund Bayern Münih maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler Süper Kupa maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca B.Dortmund Bayern Münih maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Borussia Dortmund Bayern Münih canlı yayın bilgileri…

Borussia Dortmund ile Bayern Münih maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Borussia Dortmund – Bayern Münih, Almanya Süper Kupa Final maçı, 17-08-2021 Salı günü beIN SPORTS HD 3, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:30. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Maçın hakemi kim?

Borussia Dortmund ile Bayern Münih maçı Signal İduna Park Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi deneyimli hakem S. Stegemann yönetecek.

SÜPER KUPA FİNAL MAÇI BORUSSİA DORTMUND BAYERN MÜNİH CANLI İZLE

Borussia Dortmund - Bayern Münih maçı 17 Ağustos Salı günü saat 21.30’da başlayacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

BORUSSİA DORTMUND BAYERN MÜNİH: SON DURUM

Geçen sezon Almanya Kupası'nın kazanan Borussia Dortmund, hem Bundesliga'da hem de Şampiyonlar Ligi'nde istediğini alamamıştı. Tecrübeli sağ bek Lukasz Piszczek ile yollar ayrıldı, Jadon Sancho 85 000 000 euro karşılığında Manchester United'a satışı yapıldı. Sancho'nun tüm kulvarlarda çıktığı 38 maçta 36 gol katkısı (16 gol - 20 asist) vardı. Piszczek de ilerleyen yaşına rağmen 19 maçta süre almıştı. Yeni sezona Almanya Kupası'nda 3-0'lık, Bundesliga'da 5-2'lik galibiyetlerle başlayan Dortmund'da Süper Kupa öncesi tam 10 eksik var! Brandt ve Meunier maç kadrosuna alınmadı. Coulibaly, Guerreiro, Thorgan Hazard, Mats Hummels, Morey, Schmelzer, Wolf ve Zagadou sakat. Hatta TD Marco Rose, Thomas Delaney ve Emre Can için de maç saatini bekleyecek. Elinde çok kısıtlı bir kadro var ancak bu kısıtlı kadronun en ilerisinde Erling Haaland oynayacak. Haaland'a desteği de PSV Eindhoven'dan 30 000 000 euroya aldıkları Donyell Malen yapacak.

Münih’te Pavard, Roca ve Hernandez sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almazken, Dortmund’da Hazard, Emre Can, Hummels, Schmelzer, Meunier, Couşibaly ve Morey eksikler arasında yer almakta.

BORUSSİA DORTMUND BAYERN MÜNİH MAÇI MUHTEMEL 11’LER!

Borussia Dortmund: Kobel; Passlack, Can, Akanji, Schulz; Reyna, Witsel, Dahoud; Reus; Malen, Haaland

Bayern Münih : Neuer, Pavard, Sule, Alaba, Hernandez, Goretzka, Kimmich, Muller, Sane, Coman, Choupo-Moting

Borussia Dortmund Bayern Münih Spor72.com’dan canlı anlatılmaktadır. İşte Borussia Dortmund Bayern Münih maçını izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde.

Borussia Dortmund Bayern Münih maçı canlı yayın hangi kanalda?

Borussia Dortmund Bayern Münih maçı canlı yayını bugün Salı, 17 Ağustos 2021

Borussia Dortmund – Bayern Münih maçının canlı yayını sırasında TV’ye erişiminiz yoksa ve maçı online izlemek istiyorsanız Spor72 kanalı bunu mümkün kıldı.

Borussia Dortmund Bayern Münih CANLI İZLE

Borussia Dortmund – Bayern Münih maçı bugün Salı 17 Ağustos 2021 Spor72’den canlı anlatımı olacak.

Borussia Dortmund Bayern Münih maçı canlı yayın izle