Avrupa Ligi Play Off maçında Fenerbahçe HJK Helsinki karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe HJK Helsinki maçı 19 Ağustos Perşembe günü saat 21.45’te başlayacak. Bu maçın bütün detayları haber sayfamızda…

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ayrıca maç yayınları için kanal, platform ve frekans bilgileri de bu sayfada yer almaktadır. Bu şekilde üye olduğunuz TV platformu üzerinden maçı izleme imkanını görüntüleyebilirsiniz.

Bu maç ve diğer tüm spor programlarının TV’de hangi kanalda yayınlandıklarını görmek için Maç Bülteni sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
MAÇ BÜLTENİ sayfamıza gitmek için tıklayın

AVRUPA LİGİ PLAY OFF MAÇI FENERBAHÇE HJK HELSİNKİ CANLI İZLE

Fenerbahçe ile HJK Helsink maçı 19 Ağustos Perşembe günü saat 21.45’te başlayacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

FENERBAHÇE HJK HELSİNKİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Avrupa Ligi Play Off karşılaşmasında Fenerbahçe ile HJK Helsinki karşı karşıya geliyor. Ülker Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 21.45’te TV 8'de başlayacak. Fenerbahçe HJK Helsinki canlı yayını haber sayfamızda linkin yanında yer alacaktır.

FENERBAHÇE HJK HELSİNKİ: SON DURUM

Yeni sezona Adana Demirspor galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe Avrupa'da emin adımlarla ilerlemek istiyor. Vitor Pereira'lı Fenerbahçe, hem Süper Lig şampiyonluğunu hem de Avrupa'da gidebildiğince en iyi yere gitmenin gayreti içerisinde. Sarı lacivertli ekipte son olarak Ozan Tufan kiralık olarak Premier League takımlarından Watford'da forma giyecek.

Pereira, Samatta ile sakat olan Pelkas'ı Avrupa Ligi play-off kadrosuna almadı. Forvette bugün akşam İrfan Can veya Mesut yer alacak. Yeni transferler Min-Jae Kim ve Burak Kapacak da kadroda yer almıyor.

FENERBAHÇE HJK HELSİNKİ MAÇI MUHTEMEL 11’LER!

FENERBAHÇE: ALTAY, TISSERAND, SERDAR, SZALAI, NAZIM, ZAJC, GUSTAVO, NOVAK, MESUT, OSAYI, İRFAN CAN.

HJK HELSİNKİ: KETO, DJALO, MOREN, TENNO, KOUASSIVI, SPARV, PELTOLA, MURILLO, OLUSANYA, HOSTIKKA, RISKI.

Fenerbahçe, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde 3-4-2-1 sistemi ile çıkacağı bekleniyor.

Fenerbahçe HJK Helsinki Spor72.com’dan canlı anlatılmaktadır. İşte Fenerbahçe HJK Helsinki maçını izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde.