Süper Lig’e ilk maçta galip gelemeyen her iki takım bu sezonun ilk puanını almak için mücadele edecek. Kayserispor Adana Demirspor maçı sonrası iki takımdan biri alt sıralardan uzaklaşma şansı elde edecek. Peki, Kayserispor Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

KAYSERİSPOR ADANA DEMİRSPOR MAÇI CANLI, TIKLA

Kayserispor – Adana Demirspor maçı 20 Ağustos Cuma günü saat 20.30’da başlayacak. beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

TIKLA, KAYSERİSPOR ADANA DEMİRSPOR MAÇINI CANLI DİNLE

Kayserispor ile Adana Demirspor arasındaki zorlu Süper Lig mücadelesi TRT Radyo 1’den canlı olarak dinlenilebilmektedir.

TRT Radyo 1’in büyük illerdeki frekansları şu şekildedir: 95.6 İstanbul; 93.3 Ankara; 94.7 İzmir; 87.9 Bursa; 105.1 Adana. Tüm frekanslara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

KAYSERİSPOR ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig açılış maçı 20 Ağustos 2021 Cuma günü başlayacak. Mücadele saat 20:30’da başlayacak. Müsabaka Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

KAYSERİSPOR ADANA DEMİRSPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Süper Lig’in 2. hafta mücadelesinde Kayserispor ile Adana Demirspor karşı karşıya geliyor. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Mücadeleyi hakem T.Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Yusuf Bozdoğan ve D.Caner Özaral yapacak. Maçın VAR hakemi ise Özgüç Türkalp oldu. Kayserispor- Adana Demirspor canlı yayın maçı beIN Sports’tan yayınlanacak.

KAYSERİSPOR – ADANA DEMİRSPOR: SON DURUM

Kayserispor Kadir Has Tesisleri'nde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pasçalışması yaptı. İdman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla sona erdi.

Süper Lig ’in 1. haftasında deplasmanda Altay‘a 3-0 mağlup olan Hes Kayserispor ligin 2.haftasında kendi seyircisi önünde galibiyetle ayrılıp 3 puanla tanışmak istiyor.

Adana Demirspor ise, ligin ilk haftasında Fenerbahçe ile kendi evinde 1-0 mağlup oldu. Sezon öncesi bir çok yıldızı kadrosuna katan Adana temsilisi, ilk haftada Fenerbahçe karşısında güzel futbol oynasa da puan ve puanlar alamadı.

Kadrosu yeni kurulmasından dolayı tam olarak oturmadığı gözlemlenen Adana Demirspor ilerleyen haftalarda çok daha iyi mücadele edip puan ve puanlar almayı hedefliyor.

KAYSERİSPOR ADANA DEMİRSPOR MUHTEMEL 11’LER

Kayserispor: Lung, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, İbrahim, Kvrzic, Avramovski, Cardoso, Emrah, Mustafa

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip Talha, Rassoul, Kaan, Gökhan, Sinan, Belhanda, Castro, Akintola, Balotelli