Süper Lig 2. Hafta maçında Gaziantep FK ile Beşiktaş Karşı karşıya geliyor. İlk yarısı oynanan kritik maçta peş peşe ataklar dikkat çekiyor. Gaziantep FK Beşiktaş maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Gaziantep FK Beşiktaş mücadelesi başladı. Gaziantep FK ile Beşiktaş A.Ş. Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren karşılıklı pozisyonlar heyecanın dozunu arttırdı. Gaziantep FK Beşiktaş maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 1 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Gaziantep FK Beşiktaş maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Gaziantep FK Beşiktaş beIN Sports HD link! Spor Toto Süper Lig'in 2. Haftasında Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk'e abone olmalısınız. Spor Toto Süper Lig maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk'tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde...

GAZİANTEP FK - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Gaziantep FK Beşiktaş maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, 'beIN Sports maçı canlı izle' başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

GAZİANTEP FK - BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 21.45'de başlayacak Gaziantep FK Beşiktaş karşılaşması Bein Sports 1 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçı hakemi Ümit Öztürk yönetecek.

G.ANTEP - BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'İ:

Gaziantep FK 11'i: Günay, Olkowski, Djilobodji, Ulaş, Ertuğrul, Mendyl, Furkan, Jefferson, Recep, Mirza, Dicko

Beşiktaş 11'i: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Ghezzal, Souza, Atiba, Salih, N’Koudou, Batshuayi