Bundesliga 2. Hafta maçında Bayern Münih ile Köln Karşı karşıya geliyor. Bayern Münih Köln maçını şifresiz canlı izlenebiliyor. BeIN Sports ekranlarında şifresiz canlı yayımlanan karşılaşmadan anlık gelişmeler sayfamızda.

Bayern Münih ile Köln Arasındaki zorlu maçın ilk dakikalarından itibaren heyecanı arttıracak. Bayern Münih Köln maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 2 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Bayern Münih Köln maçı şifresiz canlı izleme monitörü… Bayern Münih Köln beIN Sports HD link! Bundesliga 2. Haftasında Bayern Münih ile Köln karşı karşıya geliyor. Bu maçı reklamsız, kesintisiz, HD kalitesinde izlemek için bu linke tıklayarak Digitürk’e abone olmalısınız. Bundesliga maçlarının tek adresi yalnızca Digitürk’tür ve bu link üzerinden üye olarak maçları canlı olarak seyredebilirsiniz. İşte maçtan son dakika gelişmeleri haberimizde…

BAYERN MÜNİH – KÖLN MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Bayern Münih Köln maçı seyircili oynanacak; ve beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. Her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11 belli oldu. Bu doğrultuda da, ‘beIN Sports maçı canlı izle’ başlığı altındaki araştırmalar hız kazandı. İşte, maçı canlı izle monitörü!

BAYERN MÜNİH – KÖLN MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 18.30’da başlayacak Bayern Münih Köln karşılaşması Bein Sports 2 HD ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak. Maçın VAR hakemi F.Zwayer oldu.

B. MÜNİH – KÖLN MAÇI MUHTEMEL 11’İ:

Bayern Münih: Neuer, Pavard, Boateng, Hernandez, Davies, Kimmich, Alaba, Sane, Müller, Coman, Choupo-Moting

Köln: Horn, Ehizibue, Bornauw, Leistner, Katterbach, Skhiri, Hector, Kainz, Uth, Jakobs, Cordoba