Galatasaray - Hatayspor SÜPER LİG 2.Hafta maçında karşı karşıya geliyor. Galatasaray Hatayspor maçını şifresiz canlı veren beIN Sports 1 kanalını izlemek için sayfamızdaki linki kullanmanız yeterli. İşte Galatasaray Hatayspor maçı şifresiz canlı izleme ekranı…

Galatasaray – Hatayspor müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Galatasaray ve Hatayspor taraftarı Galatasaray ile Hatayspor arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Galatasaray – Hatayspor maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

GALATASARAY – HATAYSPOR MAÇI CANLI YAYIN İZLE (TIKLA)

Galatasaray – Hatayspor Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Galatasaray ve Hatayspor taraftarları, Galatasaray ile Hatayspor arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Galatasaray ile Hatayspor maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Galatasaray Hatayspor maçı izle, Galatasaray Hatayspor maçı canlı izle, Galatasaray Hatayspor canlı izle, Galatasaray Hatayspor maçı izle, Galatasaray Hatayspor yayın, Galatasaray Hatayspor maçını canlı yayın, Galatasaray Hatayspor maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler SÜPER LİG 2.Hafta maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Galatasaray Hatayspor maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Galatasaray Hatayspor canlı yayın bilgileri…

Galatasaray ile Hatayspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Galatasaray – Hatayspor, Süper Lig 2.hafta maçı, 23-08-2021 Pazartesi günü beIN SPORTS HD 1, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 21:45. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Maçın hakemi kim?

Galatasaray ile Hatayspor maçı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi deneyimli hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

SÜPER LİG 2.HAFTA MAÇI GS HATAYSPOR CANLI İZLE

Galatasaray - Hatayspor  maçı 23 Ağustos Pazartesi günü saat 21.45’te başlayacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

GALATASARAY HATAYSPOR: SON DURUM

Galatasaray, 3 futbolcusundan Atakaş Hatayspor maçında yararlanamayacak. Spor Toto Süper Lig’deki Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na uyguladığı şiddet sebebiyle 8 maç ceza verilen Marcao’nun beraberinde lisansı çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan, Hatayspor’a karşı forma giyemeyecek. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka’nın Randers takımıyla deplasmanda oynanan maçta sakatlanan Arda Turan da sahadaki yerini alamayacak.

HATAYSPOR İLE 3. KARŞILAŞMA

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de bordo-beyazlı takımla 3. defa karşıya gelecek. Galatasaray’lılar, tarihinde ilk kez geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de yarışan Hatay temsilcisi ile yapmış olduğu 2 maçta birer galibiyet ve yenilgi gördü. Geride kalan sezon İstanbul’da oynanan maçı Galatasaray, Hatay’da oynanan mücadelesini ise Hatayspor 3-0’lık sonuçla kazandı.

GALATASARAY HATAYSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER!

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Luyindama, Nelsson, van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Kerem, Diagne

Hatayspor: Munir, Kamil Ahmet, Adekugbe, Burak, Onur, Ribeiro, Emre Çolak, Boudjema, Kamara, Diouf, Louis

Galatasaray Hatayspor Spor72.com’dan canlı anlatılmaktadır. İşte Galatasaray Hatayspor  maçını izlemek için yapmanız gereken son dakika gelişmeleri bu haberde.