Dinamo Zagreb ile Sheriff Tiraspol, UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Elemeleri rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka EXXEN kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Dinamo Zagreb ile Sheriff Tiraspol UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Elemeleri rövanş mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Daniele Orsato düdük çalacak.

Dinamo Zagreb – Sheriff Tiraspol müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Dinamo Zagreb ve Sheriff Tiraspol taraftarı Dinamo Zagreb ile Sheriff Tiraspol arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Dinamo Zagreb – Sheriff Tiraspol maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Dinamo Zagreb – Sheriff Tiraspol Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Dinamo Zagreb ve Sheriff Tiraspol taraftarları, Dinamo Zagreb ile Sheriff Tiraspol arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Dinamo Zagreb ile Sheriff Tiraspol maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Dinamo Zagreb Sheriff Tiraspol maçı izle, Dinamo Zagreb Sheriff Tiraspol maçı canlı izle, Dinamo Zagreb Sheriff Tiraspol canlı izle, Dinamo Zagreb Sheriff Tiraspol maçı izle, Dinamo Zagreb Sheriff Tiraspol yayın, Dinamo Zagreb Sheriff Tiraspol maçını canlı yayın, Dinamo Zagreb Sheriff Tiraspol maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler Avrupa Şampiyonlar Ligi Play Off rövanş maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Dinamo Zagreb Sheriff Tiraspol maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Dinamo Zagreb Sheriff Tiraspol canlı yayın bilgileri…

Dinamo Zagreb ile Sheriff Tiraspol maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Dinamo Zagreb – Sheriff Tiraspol, Şampiyonlar Ligi Play Off rövanş maçı, 25-08-2021 Çarşamba günü EXXEN, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Saat 22:00’de başlayan müsabaka EXXEN kanalından canlı olarak izlenebilir.

Dinamo Zagreb Sheriff Tiraspol: Son durum

Şampiyonlar Ligi Play Off ilk maçında Sheriff Tiraspol, Dinamo Zagreb’i 3-0 net bir skorla mağlup ederek çok büyük bir avanraj elde etti. Skor avantajıyla deplasmana çıkacak olan D. Zagreb, müsabakanın berabere bile sonuçlanmasıyla turu atlayan taraf olacak. Dinamo Zagreb ise deplasmanda aldığı farklı mağlubiyetle ağır bir yara aldı. Sheriff karşısında 3-0 mağlup olan D. Zagreb’in tur şansı oldukça zor görünüyor. Bu önemli ve zorlu mücadelenin bütün detayları canlı maç skoru haber sayfamızda olacaktır.

Dinamo Zagreb – Sheriff Tiraspol maçı muhtemel 11’ler…

Dinamo Zagreb: Daniel Zagorac, Daijel Stefulj, Kevin Catherine, Rasmus Lauritsen, Josip Misic, Arijan Ademi, Petar Stojanovic, Lovro Majer, Kristijan Jakic, Luka Menalo, Duje Cop

Sheriff Tiraspol: Georgios Athanasiadis, Gustavo Dulanto, Keston Julien, Danilo Hurtado, Sebastien Thill, Moussa Kyabou, Edmond Addo, Cristiano Silva Leite, Adama Traore, Frank Castaneda Velez, Henrique Luvannor