Shakhtar Donetsk ile Monaco, UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Elemeleri rövanş maçında karşı karşıya geliyor. Saat 22:00’de başlayan müsabaka EXXEN kanalında canlı olarak yayınlanıyor.

Shakhtar Donetsk ile Monaco UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Elemeleri rövanş mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Anthony Taylor düdük çalacak.

Shakhtar Donetsk – Monaco müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Shakhtar Donetsk ve Monaco taraftarı Shakhtar Donetsk ile Monaco arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Shakhtar Donetsk – Monaco maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

Shakhtar Donetsk – Monaco Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu zorlu karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Shakhtar Donetsk ve Monaco taraftarları, Shakhtar Donetsk ile Monaco arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Shakhtar Donetsk ile Monaco maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Shakhtar Donetsk Monaco maçı izle, Shakhtar Donetsk Monaco maçı canlı izle, Shakhtar Donetsk Monaco canlı izle, Shakhtar Donetsk Monaco maçı izle, Shakhtar Donetsk Monaco yayın, Shakhtar Donetsk Monaco maçını canlı yayın, Shakhtar Donetsk Monaco maçını şifresiz izle. Değerli sporseverler Avrupa Şampiyonlar Ligi Play Off rövanş maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Ayrıca Shakhtar Donetsk Monaco maçı şeklinde aramalar da oldukça popüler. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor. İşte Shakhtar Donetsk Monaco canlı yayın bilgileri…

Shakhtar Donetsk ile Monaco maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Shakhtar Donetsk – Monaco, Şampiyonlar Ligi Play Off rövanş maçı, 25-08-2021 Çarşamba günü EXXEN, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

Saat 22:00’de başlayan müsabaka EXXEN kanalından canlı olarak izlenebilir.

Shakhtar Donetsk Monaco: Son durum

Avrupa Şampiyonlar Ligi Play Off ilk maçta Shakhtar Donetsk deplasmanda Monaco’yu 1-0 yenmeyi başarmıştı. Bu skor ve galibiyetin avantajıyla rövanş maçında Monaco’yu kendi evinde ağırlayacak olan Shakhtar takımı, bu moral ve motivasyonla sahaya çıkıp tur atlamanın peşinde olacak. Monaco ise, kendi evinde mağlup olup taraftarına büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Rövanş maçında deplasmanda mutlak tur için mücadele edecek olan Monaco rakibini iki farklı üstünlükle yenmek zorunda. Maçın berabere bitmesi durumunda yine turu atlayan taraf Shakhtar Donetsk olacak. Bu zorlu ve önemli maçın bütün detayları, canlı skor takibi haber sayfamızda yer alacaktır.

İlk Maç: Monaco 0 - 1 Shakhtar Donetsk

Shakhtar Donetsk – Monaco maçı muhtemel 11’ler…

Shakhtar Donetsk: Anatolii Trubin, Sergiy Kryvtsov, Vitao, Dodo, Matviyenko, Alan Patrick, Viktor Korniienko, Bonfim, Taison, Solomon, Junior Moraes

Monaco: Benjamin Lecomte, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Caio Henrique, Antonio Barreca, Djibril Sidibe, Cesc Fabregas, Tchouameni, Keita Baldé, Kevin Volland, Ben Yedder